Пред фалит ли са Макс Телеком?

yst
Регистриран: 20 дек 2011, 18:14

Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от yst » 03 мар 2017, 02:22

Следя дискусията, но не всичко е ясно. В седалището може и да няма служители, но аз получих:

ePay.bg Vi uvedomyava za zadalzheniata po registriranite ot Vas periodichni smetki:

Targovets Abonaten nomer Suma
----------------------------------------------------
Max Telecom ...... MAX 4G LTE Alcatel imei....... .....

S uvazhenie,
ePay.bg

Това е автоматично съобщение. В този случай какво да правя?

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 03 мар 2017, 07:00

Плащаш си го, за да не те търсят колектори после. Най-много още една сметка да има според мене, но не мога да се закълна. В България твърде много фирми разчитат на това, ме не си знаем правата.

blue ray
Регистриран: 18 фев 2017, 20:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от blue ray » 03 мар 2017, 08:07

Фактурите се генерират автоматично от billing системата им, това не е признак за съществуване на оператора. Според мен и малкото останали служители напуснаха потъващата фирма, а на останалите, вероятно е било наредено да не отговарят на обаждания и клиентски събощения. Иначе по имейл на мен ми отговарят до към 5-6 дни някъде...

stoyancho12
Регистриран: 10 ное 2016, 20:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от stoyancho12 » 03 мар 2017, 08:39

Ако са почнали да опразват централният офис както пишат потребители въвФейсбук, скоро ще спре и билинга

batproho
Регистриран: 19 юли 2013, 06:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от batproho » 03 мар 2017, 09:05

Ами неуместно е сравнението с "Топлофикация" понеже ТЕ са монополист на пазара и си ЗАВИСИМ от Тях, а "Макс Телеком", НИКОГА не са били ключов играч на пазара. Отделно, кой трезвомислещ човек, който си вади хляба използвайки интернет, ще си вкара автогол, доверявайки се на услугите на новоизлюпен играч в този сектор, без покритие, без нищо..?

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 03 мар 2017, 09:58

Не е престъпление да си глупав. А и понякога да си местиш бисквитката от вкъщи на работа ти е най-изгодно. Имаше и момент, в който ако си в покритие, интернетът им беше по-бърз от малкото скапани lan доставчици в даден квартал и за разлика от тях не прекъсваше по няколко дни. От тогава всичко се промени, но някои навици трудно се променят, а и щом ти вършат работа, защо да ги сменяш....

yst
Регистриран: 20 дек 2011, 18:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от yst » 03 мар 2017, 10:18

Платих, имам все още Интернет от Макс, сега ще чакам.
Вечер сигурно осветяват офисите в централата, да създадат впечатление, че са пълни с хора.
Всички задължения са в една банка, на 16.02 е регистрирана фирма с Макс и нетуърк в името, дали имат връзка не е ясно.
Оглеждам се за алтернатива - Булсатком?

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 04 мар 2017, 00:10

Сървърът е още жив. Вижте долу на speedtest-a пише "Hosted by MaxTelecom" LTD

kafez
Регистриран: 25 май 2016, 23:15

Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от kafez » 04 мар 2017, 02:03

Поддържат някакви функции като доставчик на интернет, но какво става с voicer? Вероятно изгорх с парите, но вършеше прилична работа когато съм в държава с кофти условия за роуминг от 3-те големи оператора.

sabinko@
Регистриран: 04 мар 2017, 09:11

Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от sabinko@ » 04 мар 2017, 09:27

Това което правят спрямо потребителите е много гадно и аз не бих давал пари повече при наличие на достатъчно алтернативи.
Алтернативи за 4G интернет:
Мтел
Виваком
Теленор
Булсатком - ограничено покритие
Алтернативи на войсер:
www.justcall.bg - 5ст/мин.
www.efon.eu - 5ст/мин.
www.vmobile.bg - 7ст/мин.
www.bg-call.com - 8ст/мин.

Отговори