Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ето и един тест - http://images.f-e-n.net/all/2017/03/07/31cab7a3fc42488495672134c5f476bc.png от гората край Токуда, "Погребите". Мисля в лицето на Булсат имаме нов безапелационен лидер в съотношение цена/скорост/трафик. Като поработят още леко върху покритието, ще задоволяват и най-изтънчения каприз ;)
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Уф - ситуацията е една фирма без пари помага на друга фирма без пари... затова е толкова трудно.
-
- Регистриран: 17 яну 2012, 12:13
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Писмо от вчера:
"Здравейте,
Бихме желали да ви уведомим, че Макс Телеком постоянно подобрява качеството на услугите си и разширява обхвата на 4G LTE мрежата си, за да може Вие да използвате най-добрата 4G мрежа.
За да се възползвате от новата и по-добра 4G LTE мрежа, моля да активирате опцията роуминг от уеб интерфейса на устройството, което използвате, като това няма да доведе до оскъпяване на услугата, която използвате.
Подробна инструкция може да намерите тук: http://maxtelecom.bg/Manual_LTE_Roaming_Settings.pdf
Ако имате въпроси, можете да се свържете с нас на номер 0999 111.
Поздрави,
Екипът на Макс Телеком"
"Здравейте,
Бихме желали да ви уведомим, че Макс Телеком постоянно подобрява качеството на услугите си и разширява обхвата на 4G LTE мрежата си, за да може Вие да използвате най-добрата 4G мрежа.
За да се възползвате от новата и по-добра 4G LTE мрежа, моля да активирате опцията роуминг от уеб интерфейса на устройството, което използвате, като това няма да доведе до оскъпяване на услугата, която използвате.
Подробна инструкция може да намерите тук: http://maxtelecom.bg/Manual_LTE_Roaming_Settings.pdf
Ако имате въпроси, можете да се свържете с нас на номер 0999 111.
Поздрави,
Екипът на Макс Телеком"
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Това е ясно. Само не разбирам това какво значи - че мрежата окончателно я закриват или че окончателно минава към булсатком...Дано не я затрият, хубаво изградена е.
За съжаление този линк не работи- http://maxtelecom.bg/web/images/404.jpg! Може ли да копирате инструкцията или да дадете работещ линк?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
-
- Регистриран: 17 яну 2012, 12:13
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Линка не работи, защото такъв са пратили... Толкова зле е положението, че явно няма кой да види дори, че не работи.
За Андроид настройката за роуминг е в Настройки -> Още -> Настройки на клетъчната мрежа и там се слага отметка на Роуминг
За Андроид настройката за роуминг е в Настройки -> Още -> Настройки на клетъчната мрежа и там се слага отметка на Роуминг
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Аз ползвам бисквита Alcatel и през уеб-интерфейса се показа в „Настройки”, „Режим на свързване” и отметка на „Автоматично свързване, дори в роулинг”.
Само дето не съм пробвал.
Дано да е от полза и на някой друг останал клиент.
Благодаря за насоките.
Само дето не съм пробвал.
Дано да е от полза и на някой друг останал клиент.
Благодаря за насоките.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Тия Bulsatcom ме върнаха в ранните години на Макс Телеком - да ми прекъсва онлайн радио, когато свалям нещо друго. :(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Как мога да позная към клетка на кой оператор съм свързан през бисквитка на Макс? Т.е. кога съм в роуминг и кога през Макс.
Още получавам Интернет през Макс и за учудване по-добър отпреди месец-два, не накъсва видео и музика от Амазон прайм, Youtube видео, което преди ми се е случвало. Може би мрежата на Макс в центъра на София се е разтоварила от абонати? :|
Още получавам Интернет през Макс и за учудване по-добър отпреди месец-два, не накъсва видео и музика от Амазон прайм, Youtube видео, което преди ми се е случвало. Може би мрежата на Макс в центъра на София се е разтоварила от абонати? :|
-
- Регистриран: 02 мар 2017, 09:19
Телефонът, между другото, работи :) За моя голяма изненада успях да се свържа с оператор и да го разпитам как вървят нещата. Бая се стреснах, като чух "Макс Телеком, здравейте" :) Накратко - няма магазини, може да се плаща само с изипей и ипей, но казват, че всичко е наред и все още има Макс :)