Пред фалит ли са Макс Телеком?
-
- Регистриран: 10 ное 2016, 20:37
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Карат клиентите да плащат в Изипей и други такива, за да не постъпват пари в запорираните сметки, а директно в сметката на Купсин, така нир служителите със запори върху сметките на Макс не може да си получим парите, които Макс ни дължи. Така, че да не се чудите защо ви карат :)
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Не. Просто няма къде другаде да платиш вече.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Айде като човек от вътре да знам повече, от теб, ок ли си? Защо не дават 3гб, ако платиш по банков път? Коментирахме го с бивши колеги на ръководни позиции и точно товатова е причината
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
И аз не мисля че е заради запора на сметки... те нали като платиш в изипей , пак отиват в сметка на МАХ после....
Просто маскират липсата на каси с някъв вид промо кампания... ;)
Просто маскират липсата на каси с някъв вид промо кампания... ;)
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Здравеите интересувам се има ли интернет дори да се плати сметката или няма. Някой дали знае?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Здравейте,може ли да попитам дали има някои интернет дари да се плати сметката. Или всичко е спряно? Дали имате такава информация? Лек ден
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Отива във сметка по твой избор, може да си ги държиш и във виртуалната, но ти гарантирам, че отиват директно при купсин
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Хм. Това няма как да стане, без и Изипей да нарушат закона.
Проблемът е, че доставчикът на услуга е задължен да обяви публично банковите сметки, по която следва да се превеждат месечните сметки на абонатите. Това се изисква от данъчните именно с цел запор на сметки ако се налага, но е и за защита на самия доставчик - да нямат клиентите оправдание "не знаех по коя сметка да преведа".
Ако се ползва посредник като Изипей, правилата са същите.
А и не съм чувал сметките на Макс да са запорирани.
Проблемът е, че доставчикът на услуга е задължен да обяви публично банковите сметки, по която следва да се превеждат месечните сметки на абонатите. Това се изисква от данъчните именно с цел запор на сметки ако се налага, но е и за защита на самия доставчик - да нямат клиентите оправдание "не знаех по коя сметка да преведа".
Ако се ползва посредник като Изипей, правилата са същите.
А и не съм чувал сметките на Макс да са запорирани.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
В центъра на София имам Интернет от Макс. Проверих по съвети от форума кой доставя услугата и до тази нощ все още е през Макс.
Също последвах друга препоръка от форума - да си плащам редовно сметките. Постъпва искане за плащане и аз го правя през epay.bg.
При мен до момента се доставя Интернет през бисквитка Alcatel и през мрежата на Макс.
Това е информация, която лично съм проверил: плащам сметките към Макс и до днес получавам Интернет от тях.
Също последвах друга препоръка от форума - да си плащам редовно сметките. Постъпва искане за плащане и аз го правя през epay.bg.
При мен до момента се доставя Интернет през бисквитка Alcatel и през мрежата на Макс.
Това е информация, която лично съм проверил: плащам сметките към Макс и до днес получавам Интернет от тях.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Къде искаш да го чуеш? Един от запорите е лично от мен, и от още мн колеги има запори, но пари по сметките няма, зеро, нада, йок, пари по сметките на Макс няма и не може да си вземем парите. Но щом вие разбирате повече от нас служителите, които сме опитали всичко възможно да си вземем парите ок.