Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ами аз имам чувството че при Булсат и съпортът и маркетингът се водят от инженерите - недоразвити са. Като има проблем го оправят, но никой не ти обяснява как и кога. Ти си лаик и не разбираш колко е сложно и че ти си сбъркал настройките и си си виновен, такова е отношението. При големите оператори поне сладко сладко те лъжат как всичко са ти оправили,макар и съпортът да е слабо грамотен технически.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Общо взето от нета и приятели разбрах, че имат проблеми, жалко. LTE при мен в Пловдив не е спирало и дори в момента работи без проблем. Ползвам го целодневно. Прекъсване имаше преди 1-2 месеца за няколко часа, но не се усъмних. Иначе офисисите им ги няма. Поне на мен услугата винаги ми е допадала - за около 30лв неограничен (преди напълно неогр., сега 300GB) мобилен нет в града. Абонат съм им от 2012-та. Аз поне в другите оператори не съм виждал такава оферта. Булсат се доближават със 100GB за 19лв.
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
На 17.02 пратих мейл на съпорта ма макс с искане договорът ми да бъде прекратен поради липса на интернет. На 15.03 получих отговор:
Във връзка с Вашето писмо за прекратяване на сключения по между ни договор без неустойки, желаем да Ви информираме, че сме съгласни да удовлетворим молбата Ви. Договорът Ви с Макс Телеком ще се счита за прекратен към датата на връщане на окомплектованото и технически изправно оборудване, предоставено Ви за ползване от Макс Телеком. Актуален списък с нашите представители може да видите на: http://www.maxtelecom.bg/bg/namerete-ni/magazinna-mreja
Също така сме направили компенсация в размер на 1 месечна такса.
Ще се радваме да останете наш клиент!
Бях пуснал и жалба до КРС(комисия за регулиране на съобщенията). Говорих с тях два пъти и те ме уведомиха, че ще ми приемат оборудването само в Юмена(от Варна съм). На 16.03 си върнах оборудването и получих заявка за прекратяване на договор. Смятам, че с тези действия вече нямам ангажименти към Макс Телеком. Пратих им и мейл да ми потвърдят.
Във връзка с Вашето писмо за прекратяване на сключения по между ни договор без неустойки, желаем да Ви информираме, че сме съгласни да удовлетворим молбата Ви. Договорът Ви с Макс Телеком ще се счита за прекратен към датата на връщане на окомплектованото и технически изправно оборудване, предоставено Ви за ползване от Макс Телеком. Актуален списък с нашите представители може да видите на: http://www.maxtelecom.bg/bg/namerete-ni/magazinna-mreja
Също така сме направили компенсация в размер на 1 месечна такса.
Ще се радваме да останете наш клиент!
Бях пуснал и жалба до КРС(комисия за регулиране на съобщенията). Говорих с тях два пъти и те ме уведомиха, че ще ми приемат оборудването само в Юмена(от Варна съм). На 16.03 си върнах оборудването и получих заявка за прекратяване на договор. Смятам, че с тези действия вече нямам ангажименти към Макс Телеком. Пратих им и мейл да ми потвърдят.
-
- Регистриран: 17 мар 2017, 19:05
Хехех,каква изненада:)Днес научих,че Макс-а са пред фалит.Случайно се зачетох из нета.Май ще се прекъсне една пет годишна връзка:|Изчетох цялата тема.Мен май нещо са ме пропуснали събитията.Преди месец нямах нет за 5-6 часа и това беше.Нямал съм проблеми.Проверих сега,че не съм в роуминг и скоростта на даун/ъп е 19/15.От Пловдив съм.Преди девет месеца подписах две годишен договор като тези 9 месеца ги платих накуп(беше неква промоция) и ми дадоха телефонче Леново за 90 стотинки.Та 9 месеца не съм плащал нет и като гледам май сега през април няма да има къде да го платя:D Гледам,че някой подпитва за бисквитката и нета на Булсат-а.Преди Нова Година си взех за 13 кинта месечно 60ГБ.С нея ходя на бачкане и пускам онлайн телевизия на лаптопа(бояджия съм).Нямам абсолютно никакви дертове досега.Бачка и в градския транспорт.Хваща и из околните села като има обект там(включва се роуминга на Макс-а).Еййй,тцтцтцт...жалко за фирмата
П.П. Макснета ми е в рутер на Макс-а,а булсатнета ми е в бисквитка от булсата.И двата са 60ГБ,и двата ги дават еднакви скорости операторите.Само че за Макса след промоцията ще плащам 25 кинта,а булсата като го платя за половин година ми излиза 11 лева месечно:D(whistle)
П.П. Макснета ми е в рутер на Макс-а,а булсатнета ми е в бисквитка от булсата.И двата са 60ГБ,и двата ги дават еднакви скорости операторите.Само че за Макса след промоцията ще плащам 25 кинта,а булсата като го платя за половин година ми излиза 11 лева месечно:D(whistle)
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Напротив - има къде да платиш - easypay касите във всяка банка ЦКБ или ПИБ, в Билла има и на други много места.
Ако не платиш - неустойки и съдия изпълнител. Може да опиташ да пуснеш молба за прекратяване, но тъй като вече проблемите са оправени, може би ще ти откажат.
http://www.easypay.bg/?p=offices_list
Може да се плати и онлайн на: www.epay.bg
Ако не платиш - неустойки и съдия изпълнител. Може да опиташ да пуснеш молба за прекратяване, но тъй като вече проблемите са оправени, може би ще ти откажат.
http://www.easypay.bg/?p=offices_list
Може да се плати и онлайн на: www.epay.bg
От вчера нямам интернет. Опитах се да се свържа с Макс Телеком, но никой не отговаря. Става въпрос за района на град Велико Търново. Чувам разни неща, че фирмата е затворила всичките си офиси и представителства. Договорът ми към тях изтича чак октомври месец. Някой може ли да ми каже какво се случва?
Влез ръчно в настройките на модема и се свържи с 284 11(булсатком).
Колега може ли да ми кажете къде трябва да го въведа този адрес
Влизаш на адрес 192.168.1.1 Име и/или парола admin и там в настройките на връзката може да се избере ръчно Max 4G(284 13) или 284 11 (безплатен roaming c bulsatcom).
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Не ми дава да избера ръчно нещо различно от Max 4G. Прикачвам и снимка да видите какво ми показва.