Пред фалит ли са Макс Телеком?

Balyk
Регистриран: 06 апр 2017, 17:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от Balyk » 06 апр 2017, 17:44

Пуснах жалби до КРС и КЗП. Мълчание. Макс телеком и те мъчат. Телефон не вдигат на мейли не отговарят. Офиси нямат. Някъв дилър на НДК хленчи като путка.
Остава централния офис, ако има някой там.
Имам над година договор за две карти.
Пирамида.

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от wer_aac » 06 апр 2017, 17:52

Ако не платите какво ще стане. Не плащайте !!! Или ще ви дадат на фирма за събиране на вземания. Като се сетя, че преди 3 години им бях абонат на wimax. Бях само 2г и прекратих договора.

maxito2
Регистриран: 17 юни 2008, 16:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от maxito2 » 06 апр 2017, 19:02

какво ще стане.. ще те дадат на ЧСИ, ще ти запорират заплатата и т.н. Ти си обжалвай после и ходи по съдилища с години и без заплата..
Неприятна ситуация, дано се намери решенеие скоро.

labaling
Регистриран: 23 май 2014, 00:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от labaling » 06 апр 2017, 19:11

За мен е безотговорно човек да е от София и все още да не е посетил централния им офис за разваляне на договор. А като се помисли, че при повечето оператори договорите се продължават автоматично и все някога трябва да го прекратиш... Роумингът с Булсат няма да е безкраен, а в един момент и централният офис ще бъде закрит. И тогава какво правят хората с непрекратени договори... Ще си блъскат главите у стената.

........
Регистриран: 28 мар 2017, 17:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от ........ » 06 апр 2017, 19:19

[Quote]ще те дадат на ЧСИ, ще ти запорират заплатата и т.н. [/Quote]

Може да забравиш за бъдещото време и "ще"- вече има осъдени и наложени запори, а посещенията от ЧСИ по адреси започват в скоро време. Има една дребна подробност която умишлено не се споменава- преди няколко години Макс си създадоха колекторска фирма, познайте защо?

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от samoznai » 07 апр 2017, 07:18

Автоматично продължаване на договори няма от години. Стават безсрочни след изтичане на първоначалния срок и се прекратяват когато си решиш, без неустойки.

labaling
Регистриран: 23 май 2014, 00:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от labaling » 07 апр 2017, 09:08

Именно, мисълта ми беше, че макар и месец за месец, договорът все някога трябва да бъде прекратен от абоната. А може да няма къде.

navidim
Регистриран: 04 дек 2013, 21:07

Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от navidim » 07 апр 2017, 09:09

И аз писах до Макс Телеком преди дни отговор няма.Писах и на другите институции днес.От повече от седмица никакъв сигнал в Поморие.Нямам си идея какво да правя.Имам получена фактура.Уникална държава.Мълчанието на агнетата.

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от samoznai » 07 апр 2017, 10:25

Принципно във всеки договор трябва да има предвидени клаузи за такива случаи.
Обикновено, прекратянето на съществуването на компанията прекратява действието на договора. Поне в договора с моя оператор така пише.
Само че това "прекратяване" може да настъпи кой знае кога.
затова казвам - пишете си писма, запитвания, жалби, но не спирайте да плащате сметки, само по-лошо ще стане.
И за да не се натрупват купища платени сметки за нищо, натискайте КЗП за решение на казуса ви.

Отговори