Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
И аз имам фактура. В Пловдив вече я няма тяхната мрежа. Преди час угасна и роумингът към Булсат. Звъннах им, нещо не казват за него, освен "да, елате в наш офис да ви сменим сим картата и, а да да подпишете нов договор", хаха.
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Договорът за LTE към Булсат е безсрочен, ако няма да взимаш устройство. Ти вероятно имаш някакъв модем от Макс Телеком, така че ти трябва само сим карта и с това се приключва.
[Quote]"Закупуването на услуги без оборудване не изисква сключването на срочен договор."[/Quote]
[Quote]"Закупуването на услуги без оборудване не изисква сключването на срочен договор."[/Quote]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
На работа отново ме изхвърли от роуминга и с мнооого ниска скорост се свързва към Макс, като първо дава DNS error и след това зарежда сайта- може би става дума за кражба на трафик на едро по мъничко, колкото доставчика на едро да не се усети, а може би си въобразявам глупости.
Лошото е, че това значи, че няма да приключат всичко като мъже, а [b] ще дадат през май и фактура за април.[/b] :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Лошото е, че това значи, че няма да приключат всичко като мъже, а [b] ще дадат през май и фактура за април.[/b] :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Е ти бъди щастлив, че сигурно си се свързал с единствената останала клетка на Макс в София... Не знам дори как си я намерил, аз не засичам такава :( А нищо чудно Булсат да са спрели роуминга, откакто всички "навлеци" на Макс се закачиха към нас, мрежата едва крета :S В Лозенец забелязах скорост 7 Mbit при покритие 5 от 5 чертички.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Сърди се на булсат, че са си дали мрежата под наем. Нищо лошо по принцип, а навлеците щяха да са навлеци ако не си плащаха за услуга. Това си е между операторите и хората не са ти виновни.
-
- Регистриран: 02 мар 2017, 09:19
Аз като един навлек от Макс Телеком, минаващ през роуминг на Булсат, все още плащам 35 лева за 100 гигабайта трафик. Не че нещо, ама същата тарифа на Булсатком би ми излязла 19 лева. Така че си плащам почти два пъти повече. Пита се в задачката - къде отиват тия пари?! И защо интернетът ми прекъсва?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Хммм я изплюйте камъчето, "тЕрикатите" от Макс... дали въобще в роуминга на Булсат важат тарифите ви, или всеки "смуче" на корем като за последно :( Много съм наблюдателен и забелязвам как колцина хора, които са достатъчно в час, умишлено не прекратяват договорите си с Макс.. А за това може да има основно две причини: или искат да си запазят "скъп спомен от покойниците" - бисквитката, или именно са оставени да изстискват и последните Mbit-ове живец на Булсат... Барабар с незаплатените все още честоти и безтуй бавната скорост (angry) :X
Бе ще взема да си купя една предплатена карта от Макс да видим тая работа... що ще плащам на Булсат, като явно друго е модерно днес :)
Бе ще взема да си купя една предплатена карта от Макс да видим тая работа... що ще плащам на Булсат, като явно друго е модерно днес :)
Навлеци дрън дрън...толкова си беше скоростта на булсата и преди роуминга...
-
- Регистриран: 08 апр 2017, 01:00
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Здравейте и от мен,
От 17.03.2017 в Горна Оряховица спря нета.
Незнам какво да правя,а за април месец дойде фактурата,дали да я плащам?
От 17.03.2017 в Горна Оряховица спря нета.
Незнам какво да правя,а за април месец дойде фактурата,дали да я плащам?
-
- Регистриран: 08 апр 2017, 01:00
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Дали могат да ни направят нещо ,ако не си плащаме фактурите на тези идиоти.