Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Уважаеми г-н Расийски, 1 мбит твърдите,че са достатъчно. Заредете с тях YouTube HD моля.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Не, темата няма да бъде заключена, защото е полезна. По-скоро е добре да се направи нова - [B]"Как да си прекратим договорите към Макс поради липса на услуга? Правни съвети и колективни действия!"[/B]. Аз няма да я пусна, защото не съм абонат, но съм съпричастен.
Тъпо е хората да получават сметки, но не и услуга. Тъпо е да не знаеш какво се случва. Тъпо е да не си получаваш заплатата с месеци, а на държавата да не и пука и не взема мерки!
Къде е сега сексапилната "сержант Макс", да обясни, къде се изпари уникалната мрежа на компанията.
Тъпо е хората да получават сметки, но не и услуга. Тъпо е да не знаеш какво се случва. Тъпо е да не си получаваш заплатата с месеци, а на държавата да не и пука и не взема мерки!
Къде е сега сексапилната "сержант Макс", да обясни, къде се изпари уникалната мрежа на компанията.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Здравейте.От Бургас съм и скоростта ми е 1.8 mbps.Гледам в настройките, че нета, който ловя е булсаткомския. Получих информация, че за да се "развихри" Мая Манолова са нужни поне 500 потърпевши абоната на Макс Телеком. Вижддам, че тук сме се концентрирали...:) Ако искате, дайте да се обединим някъде (може да създадем страница във Фейсбук) и да и напишем писмо с цялата тежест и списък!?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
А бяха други времена... :|
https://www.youtube.com/user/maxtelecombg/videos
https://www.youtube.com/user/maxtelecombg/videos
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Абе други времена, ама и това последното видео го излъчиха с накъсване, въпреки че над София в небето сградите не пречат...
Сериозно.
[B]Тези, които сте прекратили успешно, КАКВО написахте в мейлите, че стана?[/b]
При 500 жалби се задейства Мая Манолова? Значи над 9500 кротко си плюваме и нищо не правим?! Ами то затова няма справедливост и на никого не му пука. ДОРИ във Франция демокрацията е станала само заради МАСОВИТЕ действия.
Сериозно.
[B]Тези, които сте прекратили успешно, КАКВО написахте в мейлите, че стана?[/b]
При 500 жалби се задейства Мая Манолова? Значи над 9500 кротко си плюваме и нищо не правим?! Ами то затова няма справедливост и на никого не му пука. ДОРИ във Франция демокрацията е станала само заради МАСОВИТЕ действия.
То и аз бях супер доволен и съм клиент почти десет години. Не е нужно обаче да си Шерлок Холмс за да разбереш, че нещата са отишли по дяволите. Хората нямат нет от февруари-март, моят спря на втори април. Дори няма на кого да се оплачеш. Ти свърза ли се с някой? Всички офиси затворени. Служителите съкратени, отгоре на всичко с неизплатени заплати и обезщетения. От компанията ни вопъл ни стон. Можеха поне по мъжки да приключат. Да предупредят няколко дни предварително, че са фината и да си търсим други алтернативи. В крайна сметка аз лично плащам и за други неща, които са свързани с наличието на интернет и липсата на такъв ми нанася пропуснати ползи.
Не им се получи въпреки че имаха най-добрия безжичен нет. Трудно се рита срещу атовете. Сега пак си занимавам с кабели.
Не им се получи въпреки че имаха най-добрия безжичен нет. Трудно се рита срещу атовете. Сега пак си занимавам с кабели.
-
- Регистриран: 08 апр 2017, 01:00
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Аз вече пуснах жалба до Мая Манолова,и до КРС и до макс,само до защита на потребителите не съм пуснал,но утре мисля да го направя!
Re: Към Булсатком Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Господин ПатрЕот все ми едно дали ще е Макс, Булсат и т.н. искам услуга и то работеща за параметрите в договора ми. Плащам им 39 лв, а нямам нищо. Няма адрес, няма телефон, няма нищо. Крият се като мишки. Купили ги рашки. Последните са измамници. Пуснах жалба до всички органи, даже и прокуратурата за измама.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Всеки ден пускам мейл до тях. Нищо. Манолева няма да помогне. КРС мълчат.
4G с максимум 1,1 Mb - жестока мрежа, жестока.