Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Отиваш на адрес 192.168.1.1 Име и парола admin Отиваш на connection settings/ настройки на връзката, от auto отиваш на manual, търсиш мрежи и се закачаш за 284 11. Понякога са нужни много опити докато стане първия път.
-
- Регистриран: 08 апр 2017, 01:00
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Здравейте,
Има ли някой актуална информация,посещавал ли е централния офис на бул.Христофор Колумб,гр.София?Функционира ли още? Или техен дилър?
Имам същия проблем с драмата : прекратяване на договор...
Има ли някой актуална информация,посещавал ли е централния офис на бул.Христофор Колумб,гр.София?Функционира ли още? Или техен дилър?
Имам същия проблем с драмата : прекратяване на договор...
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Здравейте, днес прекратих договора си с Макс Телеком, официално, в офиса им на Христофор Колумб 80!!! Просто отидохме до там със съпруга ми, взехме с нас договора и рутера и без всякакъв проблем прекратихме писменно взаимоотношения! Съответно последната фактура е анулирана и няма да се заплаща! Който има нужда да прекрати договора си, просто трябва да отиде в централния им офис!
И аз прекратих договора с Макс на 07.04.17 - в централата им.И при мен анулираха(или поне така обещаха) фактурата за април.Казаха, че евентуално тази седмица ще възстановят мрежата в София. Никакви проблеми с развалянето на договора-служителят,който говори с мен беше много любезен. Докато бях там още 3 човека развалиха договорите.Така че, поне за живеещите в София и желаещи да прекратят договора си, проблем няма.Просто трябва да отидете до централата им в Дружба.
Някой знае ли какво е работното време на централния офис, понеже в сайта не го пише, а аз също желая да си прекратя договора?
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
На мен ми отказаха имам 1 година и 9 месеца договор. Твърдят, че само временно е било затруднението и че съм имал интеренет дори с ниска скорост. Ако искам да си платя таксите и проблем тогава няма за прекратяване.
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
а ще ти отбият ли от таксата? по общите правила които и ТЕ са подписали - за всеки ден в който не са ти доставяли, би следвало да не го плащаш.
А къде го имаш този интернет, някъде в младост на 1 чертичка обхват със скорост 64кб/с ?
А къде го имаш този интернет, някъде в младост на 1 чертичка обхват със скорост 64кб/с ?
Задължително пиши на КРС.
Благодаря за информацията!