Пред фалит ли са Макс Телеком?
-
- Регистриран: 17 яну 2012, 12:13
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Здравейте,
може ли някой да качи снимка на зарядното на бисквитката, защото не помня как изглеждаше, а имам много зарядни... :( Благодаря!
може ли някой да качи снимка на зарядното на бисквитката, защото не помня как изглеждаше, а имам много зарядни... :( Благодаря!
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Работно време от 9 до 17 понеделник оетък.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
На коя бисквитка зарядното? Виж модела отдолу щ, че те имаха няколко.
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Да обобщим. С Макс не можем да се свържем нито на телефон нито на мейл и ако не сме от София не можем да си прекратим договора. А нет няма или поне вчера в Меден Рудник Бургас нямаше. Сега ще пробвам да видя как е? Това чисто си е за Комисията за защита на потребителите. Булсатком продават карта за проба на нета и ако имаш устройство нямаш нужда от договор. На Макс устройството се нуждае от леки настройки но не е голям проблем. Ако Макс не си търсят устройството имам още три месеца договор - пито платено. Ако някой може да даде телефона но офиса на Макс в София!!!!!?
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Има връзка с тях чрез имейл. На мен, днес ми развалиха договора само с един имейл, без да посещавам каквото и да било, тъй като не съм взел никакви устройства от тях, освен сим картата.
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
хм сега пък има интернет! Писах им мейл, да видим. Но така не може да продължава има нет, няма нет, ще фалират, няма да фалират!?!?
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
А тези, които са си взели и не са от София, да питат дали могат да върнат устройствата си чрез куриер.
Егати абсурдната ситуация, хората не могат да си разтрогнат договорите, макар де факто да няма услуга... :|
Егати абсурдната ситуация, хората не могат да си разтрогнат договорите, макар де факто да няма услуга... :|
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Не им се връзвам, а ми отказват. Какво да ги бия ли? Сега си взех адвокат и ще ги съдя. Това е пирамида. Напускали са тролчета дето пишат, че всичко било ок. Пратил съм до момента 32 мейла до тях и на място ходих при някакъв мазен келеш.
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
При мен отново има, при това зелен сигнал (Пазарджик). Явно е тръгнал по някое време през деня. Бях в Булсатком, имат бисквитки, но за сега ще изчакам да видя развитието. Ако прекъсванията зачестят, няма да я бъде.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
И в София има няколко клети клетки, работещи включително в роуминг. Но покритието е значително по-рехаво от преди седмица.