Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Не точно така. Остава безсрочен на двойна цена или на 30% по-висока. И пак стигаме до същия проблем в момента няма с кой да контактуваш за прекратяване, подновяване или нов договор. Само фактури пристигат на мейла и никаква обратна връзка.
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Уф, това, че планът ми се водеше промоционален съвсем забравих... ще им го връщам, видяло се е.
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Виж "дилърската" им мрежа тук:
http://maxtelecom.bg/bg/namerete-ni/magazinna-mreja?category%5B%5D=2&city=
В Пловдив ПИК компютърс все още работят с тях. Пускаш си молба в свободен текст, че искаш да прекратиш договора си заради липса на покритие и чакаш отговор (казаха, че отговарят след около месец). Може да поискаш да ти сторнират последната фактура, тъй като не си могъл да ползваш услугата. Ще пиша пак като ми отговорят.
http://maxtelecom.bg/bg/namerete-ni/magazinna-mreja?category%5B%5D=2&city=
В Пловдив ПИК компютърс все още работят с тях. Пускаш си молба в свободен текст, че искаш да прекратиш договора си заради липса на покритие и чакаш отговор (казаха, че отговарят след около месец). Може да поискаш да ти сторнират последната фактура, тъй като не си могъл да ползваш услугата. Ще пиша пак като ми отговорят.
-
- Регистриран: 10 май 2006, 20:08
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Хора, изпратих имейл със следния текст на [B]Max Support [/B]:
Здравейте,
Премествам се да живея в гр. Тутракан. Там няма покритие на моята 4G LTE бисквитка. Затова, поради липса на покритие, бих искал да прекратя договора си с Вас.
Моят Клиентски номер: P1234567
IMSI: 284130000039876
Очаквам инструкции кога и как това може да бъде направено.
Благодаря,
Унуфри Унуфриев
[B]Техният отговор дойде след по–малко от 24 часа:[/B]
Здравейте,
Благодарим за избора Ви на Макс като Ваш оператор.
Във връзка с Вашето писмо за прекратяване на сключения по между ни договор без неустойки, желаем да Ви информираме, че сме съгласни да удовлетворим молбата Ви. Договорът Ви с Макс Телеком ще се счита за прекратен след връщане на окомплектованото и технически изправно оборудване, предоставено Ви за ползване от Макс Телеком и подписване на заявка за отказ от услуга при наш представител. Актуален списък с нашите представители може да видите на: http://www.maxtelecom.bg/bg/namerete-ni/magazinna-mreja
С уважение,
MAX
Customer Support
Здравейте,
Премествам се да живея в гр. Тутракан. Там няма покритие на моята 4G LTE бисквитка. Затова, поради липса на покритие, бих искал да прекратя договора си с Вас.
Моят Клиентски номер: P1234567
IMSI: 284130000039876
Очаквам инструкции кога и как това може да бъде направено.
Благодаря,
Унуфри Унуфриев
[B]Техният отговор дойде след по–малко от 24 часа:[/B]
Здравейте,
Благодарим за избора Ви на Макс като Ваш оператор.
Във връзка с Вашето писмо за прекратяване на сключения по между ни договор без неустойки, желаем да Ви информираме, че сме съгласни да удовлетворим молбата Ви. Договорът Ви с Макс Телеком ще се счита за прекратен след връщане на окомплектованото и технически изправно оборудване, предоставено Ви за ползване от Макс Телеком и подписване на заявка за отказ от услуга при наш представител. Актуален списък с нашите представители може да видите на: http://www.maxtelecom.bg/bg/namerete-ni/magazinna-mreja
С уважение,
MAX
Customer Support
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Вчера успях да си прекрати договора в офиса им. Младежи се опитваше да ми обяснява, че другата седмица всичко ще е наред, ама наред, ненаред това е положението. Казах му, че като си оправят нещата да ми се обадят. Оказа се, че няма да има.кой да ми се обади, щото са трима на кръст.
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Аз ще ходя след великден, само се притеснявам докога са си платили наема... Как другата седмица?! Бяха писали тази!
И аз днес прекратих договора си на Христофор Колумб 80. Без неустоики по договора.Проблема е само че трябва да се ходи до София. Имаше доста клиенти там, Имаше човек от Банско каза че там има все още ускуга . Тои беше за друг проблем не за прекратяване на договора. Господина които но облужи каза че другата седмица щели да възобновят услугата си .Незнам за кой градове и райони.
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
А дават ли документ,че е прекратен и протокол за оборудването?
Да дават протокол. Бяха много любезни.
При сканиране на мрежи в Стара Загора не намирам мрежата на Макс,преди я имаше.