Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Не мога да разбера,как отговарят на вашите имейли,а аз от колко време им пиша на всички възможни техни имейли и нищо.Вашия договор след колко време изтичаше?Макар,че едва ли има значение.
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Пощатата да не ги филтрира отговорите, виж в спама.
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Също така ви съветвам ако ще се отказвате - 3-4 дни да не се закачате към роуминга и да не смучете на корем. Пък после да се жалите как предоставяната услуга опряла до просешка тояга. Хората имат логове и не са малоумни.
След това им пишете, че искате да ползвате услугата на Женския пазар, или на бул. Христо Ботев в София, както и произволен адрес в карето Сливница - Ботев - Мария Луиза и Пиротска. Днес проверено - това е едно от малкото места в столицата, където няма сигнал и на двата доставчика или твъърде дефицитен. И че ако не ви прекратят договора - КЗП и КРС. Чакате няколко дни, и ако нищо - наистина последните две ;)
За предпочитане е "ударно", сбито заглавие на имейла от сорта - "Липса сигнал бул. Христо Ботев София - прекратяване на договор".
След това им пишете, че искате да ползвате услугата на Женския пазар, или на бул. Христо Ботев в София, както и произволен адрес в карето Сливница - Ботев - Мария Луиза и Пиротска. Днес проверено - това е едно от малкото места в столицата, където няма сигнал и на двата доставчика или твъърде дефицитен. И че ако не ви прекратят договора - КЗП и КРС. Чакате няколко дни, и ако нищо - наистина последните две ;)
За предпочитане е "ударно", сбито заглавие на имейла от сорта - "Липса сигнал бул. Христо Ботев София - прекратяване на договор".
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
В района на гр. Балчик 4G сигнала на Макс спря преди няколко дни. В други райони на страната какво е положението?
Вече май спря навсякъде!
Май нямат вече услугата никъде!
А сега по малко нет повече (beer)(beer)(beer)
Май нямат вече услугата никъде!
А сега по малко нет повече (beer)(beer)(beer)
В момента съм в Търново и не работи поне от седмица. Преди 2-3 месеца излизаше. В София също не съм я засичал от около 2 седмици, а преди това беше като дискотека.
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Всеки които иска да се откаже може да го направи но в софия на христофор колумб 80 . Неотказват на никои . Аз не бях плащала от нова година, казах й че нямах интернет. Те провериха за плевен и казаха че трябвало да платя само една такса за тези 4 месеца и ми прекратяват договора. Върнах бисквитката им и всичко приключи
Редовно проверявам спама,няма и следа от техен отговор.Но когато им пиша,винаги получавам от Max Support,че ми благодарят и техен служител,ще се свържи с мен :-D Дано в понеделник да открия във Варна все някой дилърски офис отворен и на място да се свърши всичко.
Аз в Балчик нямам абсолютно никакъв сигнал от 5-ти април :D
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Мисля, че е достатъчно да им изпратиш предизвестието с препоръчана поща с обратна разписка е достатъчно. Ако получиш обратна разписка си пазиш нея ако пък пощаджиите не намерят никой ще ти върнат писмото с печати, че получателя не е открит на адреса и си го пазиш и спираш да плащаш. Ако след това те тормозят от колекторски фирми им казваш най спокойно, че това за което те търсят не смяташ да го плащаш и ако имат претенции да се обърнат към съответният районен съд по местоживеене и ако продължат да се обаждат ще пуснеш жалба в полицията. Обикновено всичко свършва тук. Но пък ако от колекторската фирма са мазохисти (трябва да платят държавна такса) и заведат дело и получиш писмо че си осъдена само пишеш че възразяваш и вече отивате пред съдия и всичко пада. Няма съд който да те осъди да плащаш за нещо което не получаваш било и то български съд.