Пред фалит ли са Макс Телеком?
-
- Регистриран: 28 дек 2011, 15:32
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Тази тема ми стана банална... Дори не я чета! Една година е на първа страница! Така ли няма за какво друго да се пише в този форум? Не се ли чувствате нахални? Кой го еня за MAX TELCOM! Да фалирват, че и с тази тема да се свърши най накрая!
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Казано чесно ми е през ..... за Макстелеком, но темата е полезна за клиентите на фалиралия телеком, за съвети от всякакво естество.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
И аз се надявам след няколко дена да ми е през... Но пък тогава сигурно ще ви занимавам а развитието на друг БГ оператор. Няма празно. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Благодаря за съвета!Сигурно и това ще направя накрая.Проблема,е че имам устройство за връщане.Но не открия ли поне един дилърски офис във Варна,пращам им писмо и да се спасяват.Те не се чувстват длъжни да ни осведомят за действията си,та мен ли...
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Радвам се, че съм помогнал ти за у-вото не бери грижа ако си ги искат обратно могат да ти кажат къде в удобно за теб време да им го върнеш.
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Здравейте!Писах им абсолютно същото,което и вие,но отговор никакъв.Днес във Варна ходих до Телекомуникационния център,който работи с тях.Не можели да ми помогнат,те само приемали плащания.Дадоха ми някакъв телефонен номер на Макс,на който уж отговаряли,но като звънна..."Абонат с такъв номер не съществува" Направо да паднеш от смях,дори те нямали връзка с тях,но приемат плащания :D Направо се гаврят с хората....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Прекратяват без проблеми в централния офис, аз успях. Ако искате да си запазите устройствата - цената е 50 лв за кое да устройство - няма смисъл да си търсите "нови" по заложните къщи, ако отново ще ползвате мобилен нет и не са се повредили. Освен ако разбира се не сключите договор с мобилен оператор, в който устройството си влиза. И все пак тогава ще е заключено. Мисля, че всичките им са отключени.
Опрощаването на една сметка важи само ако решите да не прекратите договора.
Опрощаването на една сметка важи само ако решите да не прекратите договора.
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Veslina70 И аз им писах преди 15 дена отговор никакъв.Имаха представител в града ни с който бях подписал договора миналата година,но от седмица е прекратил отношенията си с тях и сега съм в твоето положение.София е далеко.Сигнал няма от 1 април.Имам фактура в която днес е последния срок за плащане.Нямам си на идея как да прекратя договора си.Има ли как да се свържа с теб по имейл за подробности и взаимопомощ как да прекратим договорите си?:|
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Мисля,че според общите условия,ако повече от три дни не ми предоставят услугата,за която сме сключили договор,имам право едностранно да прекратя договора с едномесечно предизвестие.И мисля да го направя с пощенските услуги с обратна разсписка.Ако не ми отговорят,договора автоматично се прекратява.А вече за устройството те да си мислят.Аз си платих таксата,защото тя е за месец март.
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
В Пловдив от 3-4 дни работи през роуминг без да спира както миналата седмица. Пуснал съм искане за прекратяване в ПИК компютърс, пък ще видим докато ми отговорят дали ще се закрепи услугата. Може и да не прекратя договорът ако е стабилна, макар и през роуминг. През тяхната стара мрежа, която спряха, скоростта беше по-висока субективно погледнато. Докато излизат фактури и ги плащам, ще продължа да ползвам услугата.