Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
чакаме глас от макс да сменя този боб
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Мислех да минавам на Боб, но с това, че като ти свърши интернет пакета се трупа яка сметка, вместо да се забави само, ме отказаха.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
От кога я имаш тази информация?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Вероятно има предвид новите оферти, които са с включени малко разговори и нет. Щом свършат, по подразбиране се включват дневни пакети по левче, които са практически без ограничение, но сметката може да набъбне до 60 лева.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ясно!За пореден път става ясно,че не трябва да се отпускаш,когато търсиш услуги в Бг.
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
днес питам он лайн чата
има ли покритие в панагюрище ?
-те отговарят не но може да си вземете устройство да пробвате !!!
има ли покритие в панагюрище ?
-те отговарят не но може да си вземете устройство да пробвате !!!
-
- Регистриран: 10 ное 2016, 20:37
Пред фалит са и още как. Част от служителите взехме заплати за Септември през Ноември, а някой колеги още не са взели.
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
С една дума пак си излиза 'СОЛЕНО' както пише в рекламата прави си сметката така,че да не ти излезе солено,ама в крайна сметка си излиза!
Вземи си от Вивата или Теленор за 25лв неограничени разговори и 10+Гб нет + постоянен бърз нет Facebook приложенията и Whatsapp(това за Fb & whatsapp e за Telenor само) и няма да ти е солено изобщо!
Вземи си от Вивата или Теленор за 25лв неограничени разговори и 10+Гб нет + постоянен бърз нет Facebook приложенията и Whatsapp(това за Fb & whatsapp e за Telenor само) и няма да ти е солено изобщо!
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Теленор имат покритие в места като село долни дъбник, плевенско, днес забелязах и разширение но покритието доста извън град Мездра, почти до околните села. Аз лично имам 26 GB за 20 лв и ми остават, но имам 4G на адски много места, а въпросните нямат покритие дори в град като Враца.
-
- Регистриран: 10 ное 2016, 20:37
Париии?Няма! Париии?Няма!
Заплати?Няма! Заплати?Няма!
Това е положението в Макс Телепогром!
Заплати?Няма! Заплати?Няма!
Това е положението в Макс Телепогром!