Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
О да, ПИБ и с Нет1 отдавна се пробват и все не им се получава, освен някакви обещания на баланса да запишат (визирам последната промяна в търговския регистър) :) да видим... и аз чакам новините. Прав си че на 15 я тръгнат, я не, но пък едно е ясно - ще е интересно
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
А Нет1 можеше да се продадат на Теленор за бая кинти, както Мегалан и Спектър нет на Мтел. Ама понякога амбициите ни са по-големи от възможностите... Колкото и яка да ти е услугата, щом не можеш години да пуснеш кабел до съседната улица...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Нет 1 вече си е на ПИБ, тук изобщо не става дума за нормални търг. практики.
Изобщо няма да се учудя ако след няколко месеца Нет1 официално си стане част от Виваком...
Изобщо няма да се учудя ако след няколко месеца Нет1 официално си стане част от Виваком...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Е, да, но Нет1 поне работят нормално.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Е, как на ПИБ?! (woo)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Еми в търговския регистър НЕТ1 се води на някакъв човек, закупил го за 5 бона. Сигурно колегата горе мисли, че е подставено лоце.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Може да е истина, може и да не е. Но аз не бих твърдял и заблудил хората с нещо, в което не съм сигурен :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
http://m.capital.bg/biznes/kompanii/2017/03/31/2945641_net_11
Новият собственик е бил на топ позиция в Мтел.
Уж независими фирми, а все едни и същи хора се въртят...малко като в парламента.
Новият собственик е бил на топ позиция в Мтел.
Уж независими фирми, а все едни и същи хора се въртят...малко като в парламента.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
[Quote]Нямат офиси, нямат и тел.съпорт.
Нямам намерение да си губя времето с тях. Няма услуга, не плащам и толкова. Услуга не ми предоставят, защото Булсатком няма покритие там, където живея.[/Quote]
когато ще се готвиш за война трябва да си готов да понесеш и за губите. На твое място бих входирал молба за проблем с доставянето на услугата. Няколко молби в макса - ако можеш, ако не директно в КЗП, че имаш проблем с доставянето на услугата. Искаш да я ползваш, но операторът не може да ти осигури екип за отстраняване на проблема, въпреки твоето желание за продължаване на отношения с достачика. Няколко такива жалби с КЗП в входяш номер (ежесдемично примерно) в евентуален съд за 50лв. биха повиляли. Ако питаш мен консултирай се с адвокат(съгласно закона ако м@нг@л влезе у вас и ти открадне телевизора, кой то струва под минималната работна заплата не подлежи на съд, това също може да се използва). Колко струва оборудването - 410лв. ли?
Нямам намерение да си губя времето с тях. Няма услуга, не плащам и толкова. Услуга не ми предоставят, защото Булсатком няма покритие там, където живея.[/Quote]
когато ще се готвиш за война трябва да си готов да понесеш и за губите. На твое място бих входирал молба за проблем с доставянето на услугата. Няколко молби в макса - ако можеш, ако не директно в КЗП, че имаш проблем с доставянето на услугата. Искаш да я ползваш, но операторът не може да ти осигури екип за отстраняване на проблема, въпреки твоето желание за продължаване на отношения с достачика. Няколко такива жалби с КЗП в входяш номер (ежесдемично примерно) в евентуален съд за 50лв. биха повиляли. Ако питаш мен консултирай се с адвокат(съгласно закона ако м@нг@л влезе у вас и ти открадне телевизора, кой то струва под минималната работна заплата не подлежи на съд, това също може да се използва). Колко струва оборудването - 410лв. ли?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Шеф на Нет 1 е човек, екс Мтел, от компанията, която и до днес предлага Бяла карта, която си е на ПИБ, макар никъде да не го пише :)
И дори да не ми вярвате на мен, проучете сами.
И дори да не ми вярвате на мен, проучете сами.