Пред фалит ли са Макс Телеком?

AngryTele
Регистриран: 20 яну 2015, 14:43

Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от AngryTele » 05 май 2017, 19:34

Аз ходих днес, прекратиха ми договора, който беше безсрочен.

Имах една фактура за плащане за м.Март, която приспаднаха от депозита от 40лв. за устройвото, а остатъка от 15лв. ще си чакам по банков път. :)

Фактурите за м.Април и м.Май ги сторнираха.

Всичко това в офиса им на Колумб 80, който по ирония на съдбата е по пътя за терминал 2 на летище София :):):)

Потребителски аватар
cky2kbg
Регистриран: 29 апр 2017, 10:18

Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от cky2kbg » 05 май 2017, 21:08

В общи линии интервюто е в Капитал на Икономедия което значи е съчинение поръчка на журналист.
С този сателит и огромни задължения и булсатком са тръгнали по пътя на макс

sabin_zaimov
Регистриран: 03 май 2011, 20:40

Мнение от sabin_zaimov » 05 май 2017, 21:19

[Quote]а остатъка от 15лв. ще си чакам по банков път. [/Quote]
нареди се на опашката

AngryTele

Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от AngryTele » 06 май 2017, 10:41

Абе важното е, че в документа пише, че имам да взимам.

labaling
Регистриран: 23 май 2014, 00:09

Мнение от labaling » 06 май 2017, 11:48

Много ми е любопитно как в мрежата всички пищят за нови и нови фактури и никаква услуга. А след посещение в офиса са като "преродени" от милите служители и прекъснатия договор. Един ли не се намери да ги попита в очите нямат ли срама да не оказват съдействие на хората от провинцията, да не отговарят на имейли, да искат пари без нищо да дават? А всички се отнасят с Макс като с богопомазани и в офиса им цари кралско спокойствие, докато навън - пълен погром.

AngryTele

Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от AngryTele » 06 май 2017, 12:29

И аз съм от провинцията и го питах, човека вдигна рамене. Ако нещо ще ти помогне това - ОК.

Вместо да се занимавам с БГ институции и да чакам срокове за отговори и други простотии, реших да ида и да приключа тая сага. Даваш Хлв. за билет, или правиш пълномощно на някой роднина/познат от София да те представя пред МАКС и това е.

А тва за офиса го казваме за да е ясно, че там проблеми няма, не е като при операторите да се звъни за кодове; за бланки за предизвестия или да спориш за фактури, преизчисляване и други простотии.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от velnsl » 06 май 2017, 13:33

[Quote] Един ли не се намери да ги попита в очите нямат ли срама да не оказват съдействие на хората от провинцията, да не отговарят на имейли, да искат пари без нищо да дават? А всички се отнасят с Макс като с богопомазани и в офиса им цари кралско спокойствие, докато навън - пълен погром.[/Quote]
Според теб, това дали е решение на служителите или потикина фирмата?
Служителите там са просто "войници, изпратени на война". Като сте мъже наберете собствениците, издирете им телефоните и им се скарайте. А на служителите ако им заповядат ще отварят само на блондинки. Пишете сякаш тук всичките сте шефове на холдинги и нямаше шефове на главите си или не мислите реално.

А за булсата да имате на взимате да фалира. Очевидно не сме един и двама, тези които ги подкрепят. Изстреля ли се сателите лека полека ще клекне и триглавана змия - мтел, теленор, виваком. Ще имаме български оператор, български сателит.

sabin_zaimov
Регистриран: 03 май 2011, 20:40

Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от sabin_zaimov » 06 май 2017, 13:35

Не знам за другите потребители, нямам услуга или проблем с нея не плащам, да правя разходи пък да се замъкна от майна си райна до София и това няма как да стане. Писмо с обратна разписка и стига толкова.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от velnsl » 06 май 2017, 13:43

[Quote]Не знам за другите потребители, нямам услуга или проблем с нея не плащам, да правя разходи пък да се замъкна от майна си райна до София и това няма как да стане. Писмо с обратна разписка и стига толкова.[/Quote]
Респект за идеализма, който притежаваш.
Позволи ли само да те попитам на колко години си и до колко си навътре в "правото"?
Извинявам се за любопитството.

labaling
Регистриран: 23 май 2014, 00:09

Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от labaling » 06 май 2017, 14:02

Ами нека те светна - колкото повече скандали и проблеми се правят, толкова по-затормозен е работният ден на конкретния служител. Толкова повече съответно се повишава нежеланието за работа във фирмата, и, хипопетично, но не съвсем - намаляват хората, които биха работили там, и то за повече пари. Така всъщност набиваш канчето на шефовете без дори да си разговарял лично с тях. Уви, не знаех, че българите са такива овце. Направо да се изкуши човек да им врътне някоя далавера и да мълчат като пукали, та и на крака да ти идват.

Отговори