Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Зависи. Ако има интерес от страна на операторите, което е сигурно, могат да направят следните две неща: да обявят търг за честотите (потенциално може да участва и нова фирма) или да разпределят спектъра поравно между останалите.
Като гледам практиката на КРС, най-вероятно ще се случи второто.
Но докато стане това има много време. Като нищо може да се окаже, че два лиценза на 1800 са изгърмели.
Като гледам практиката на КРС, най-вероятно ще се случи второто.
Но докато стане това има много време. Като нищо може да се окаже, че два лиценза на 1800 са изгърмели.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Два? С отсрочките и съдебните дела? С приходите от най-различни страни на булсатком? Забрави. Говорили сме го това вече.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
ОК, ще видим, досега съм се оказвал прав по темата Булсатком.
Не забравяй, че наесен им изтича (безпрецедентната) шестмесечна отсрочка за плащане на наличните лицензи, а ще трябва да рефинансират и един солиден кредит.
И не забравяй, че решенията на КРС вече са с незабавно изпълнение, което значи, че първо спираш дейност, после обжалваш изпълнението.
Не забравяй, че наесен им изтича (безпрецедентната) шестмесечна отсрочка за плащане на наличните лицензи, а ще трябва да рефинансират и един солиден кредит.
И не забравяй, че решенията на КРС вече са с незабавно изпълнение, което значи, че първо спираш дейност, после обжалваш изпълнението.
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
КРС е прекратила преоцедурата по отнемане на лиценза на Макс Телеком, поради плащане на ЧАСТ от дължимите такси, за предходните две тримесечия.
Агонията продължава...
Агонията продължава...
-
- Регистриран: 02 мар 2017, 09:19
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Днес има репортаж от БНР, Радио Шумен
http://bnr.bg/shumen/post/100830038/maks-telekom-pred-falit
http://bnr.bg/shumen/post/100830038/maks-telekom-pred-falit
Ама пък в репортажа казаха, че започва проверка за качеството на услугата от КРС.
Нещо положително в цялата ситуация
Искам да споделя с Вас нещо, което е червена точна в графата на Макс. Миналата година към края бях заредил 10 лв. във Voicer - предплатената услуга на Макс за разговори. Самата услуга от преди нова година не работи и съответно бях отписал парите като безвъзвратно загубени. Реших обаче да им напиша един гневен мейл, където да им обясня, че са много зле и така нататък. За моя изненада получих отговор миналата седмица, където ми поискаха банкова сметка и на следващия ден си получих 10-те лева по сметката.
Честно казано не очаквах нещо такова да се случи.
Честно казано не очаквах нещо такова да се случи.
Re: Нещо положително в цялата ситуация
Някак си виждам връзка с факта, че когато пишеш на КРС с молба за прекратяване на договора, от Макс винаги отговарят. Явно КРС са обещали да не ги закачат известно време, стига да няма недоволни и/или измамени клиенти след "големия срив".
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Преди 20 дни им писах имейл, че имам проблем с връзката - получих автоматично потвърждение за получаване, но не и отговор.
На телефона за поддръжка не отговарят, офиси няма.
По имейл им пратих и известие да считат договорът за прекратен.
След това писах жалба до КРС, КЗП и до омбудсмана. Сега чакам отговори, но не мисля да плащам за нещо, което не мога и не ползвам.
На телефона за поддръжка не отговарят, офиси няма.
По имейл им пратих и известие да считат договорът за прекратен.
След това писах жалба до КРС, КЗП и до омбудсмана. Сега чакам отговори, но не мисля да плащам за нещо, което не мога и не ползвам.
На познат върнаха хартиен отговор в пощенската кутия от КРС на онлайн запитването, че правят проверка за качеството на сигнала.