Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Има една, със сигурност, работеща клетка покриваща голяма територия. Има много любопитен казус. Преди бях с по-стар андроид и той позволяваше да видя точните адреси на клетките. Преди Булсатком имаха клетка на ул. Костенец, някъде в комплекса на местния ТЕЦ... То къде другаде, освен на комина :D От края на зимата клетката на Булсат спря, но сега точно в този район, както и целите части на Овча Купел-1 и стара част се обслужват от Макс :) А съм 101% сигурен, че преди Булсат там имаха покритие. Сега обаче има две силни клетки на Макс, а Булсатком се появяват едва в края на ОК-1, и нататък вече към ОК-2 и Горна Баня си е Булсат :) И ако бродиш из ОК-1 или някъде там автоматично те хвърля в роуминг. Аз съм си луд и даже по ул. Костенец съм минавал, но не го препоръчвам на никого :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
всичките простотии които станаха са за Господари на ефира,явно в тая държава трябва да се направи голям сеир за да се случи нещо адекватно....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ако може да се търси някаква логика, май са оставили клетките, покриващи по-големи територии, да са към Макс - в комбинация с платените честоти, макар и при минимален сигнал можеш да постигнеш скорости. А разните по-слаби антени с ограничен обхват са си към Булсат. Но за конкретния случай съм 100% сигурен, че се случи "подмяна". Преди даже когато Булсат имаха ептен рехаво покритие, съм хващал нет от антената на ТЕЦ-а чак на Пиротска. Сега на същите места засичам чат-пат сигнал на Макс. То не че Булсат са цъфнали и вързали точно там... :) Та по тази логика, мисля си на морето антените, покриващи по-големи територии може да са си активни и може да са си към Макс. Явно всичко това се прави, за да могат да излъжат КРС, че имат що-годе някакво покритие и да не им вземат лиценза.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
В Бургас и Созопол (днес бях там) няма работещи антени на Макс-а.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Някои приложения,които уж показват на кого са клетките, всъщност налучкват и не са верни.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
В случая гледах инфо въведено към самата клетка и излъчвано от нея. После или Булсат спряха това, или по-скоро е ограничено в Андроид 7.1, както четох, та трябва да ползваш описаните от теб приложения.
-
- Регистриран: 03 юни 2017, 18:27
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Някой тук беше писал, че си е прекратил договора по имейла и се чудя какво точно е писал, та и аз да взема да напиша един такъв имейл, понеже нямам интернет от [B][u]4-ти април[/u][/B] и няма изгледи да имам ... :D
P.S. Мисля да минавам към Теленор (аз съм с настолен, бтв) с някаква бисквитка там от техните ... Някой ползвал ли е такава теленорска и доволен ли е?
P.S. Мисля да минавам към Теленор (аз съм с настолен, бтв) с някаква бисквитка там от техните ... Някой ползвал ли е такава теленорска и доволен ли е?
-
- Регистриран: 29 май 2017, 20:11
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
brra.bg търсиш по име. За сега всичко изглежда добре няма фалит ама няма и услуги и заплати.
Ако са в някаква процедура тук няма инфо пък и ще излезе по медиите.
Мисля си, че някой ги прикрива с някаква цел. И съм сигурен, че това ще сполети и булсаткома до година.
Ако са в някаква процедура тук няма инфо пък и ще излезе по медиите.
Мисля си, че някой ги прикрива с някаква цел. И съм сигурен, че това ще сполети и булсаткома до година.
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Булсат ще фалират още преди Макса :D
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
[Quote]Мисля да минавам към Теленор (аз съм с настолен, бтв) с някаква бисквитка там от техните ... Някой ползвал ли е такава теленорска и доволен ли е?[/Quote]
Аз ползвам бисквитката на Теленор и много съм доволен. 25000MB на 4G за 17 лева на месец.
Аз ползвам бисквитката на Теленор и много съм доволен. 25000MB на 4G за 17 лева на месец.