Пред фалит ли са Макс Телеком?

Zvezdichko
Регистриран: 02 мар 2017, 09:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от Zvezdichko » 18 юли 2017, 13:56

Между другото не знам кой е в роуминг и кой не, но аз (който доста време си продължава да ползва нета на Макс, при това беше доста добър), от петък съм много недоволен. Всеки ден има по едно-две прекъсвания, при това доста сериозни (продължаващи половин-един час).

Там е работата, че не знам на кой е вината. Операторът се води на Макс Телеком, но ползвам мрежата на Булсатком. Ако е тя, значи мобилната мрежа на Булсата е доста зле!!! Като ми изтече договорът на Макс след 2-3 месеца, и ако си взема устройството, не знам дали има смисъл да се мъча с Булсатком...

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 18 юли 2017, 14:02

На Булсатком при мене не прекъсва, но за твоята клетка не знам. За сметка на това със сим картата на Макс на същото място към булсатком прекъсваше често. Булсатком редовно режат достъпа на клиенти на Макс и го връщат после или роумингът не е доизкусурен, не знам.
Вземи си сим карта на булсатком за 1.80 до отчетния период и ако пак ти прекъсва, не я зареждай повече, нищо не губиш. Ще си вземеш Мобикс или на Евро нет мобилния през мтел или теленор с бисквитка или нещо друго що годе нормално като цена.

Zvezdichko

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от Zvezdichko » 18 юли 2017, 14:06

Значи най-вероятно проблемът е между роуминга и Макс... Жалко... Просто се чудя докога ще продължава тази мъка... ясно е, че Макс ползват мрежата на Булсат (очевидно вече само нея), вече телефоните им изобщо не отговарят, не знам дали и по e-mail могат да бъдат открити... Въобще никаква информация какво точно се случва. Знам само едно - фактурите си пристигат и интернет все още има (някакъв).

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 18 юли 2017, 14:13

Пак ще повторя - в централния офис - София, бул. ХР. Колумб 80 Ет 1(Астрал бизнес център) понеделник - петък 9-17ч. Макс прекратяват договорите без проблем.
Можеш да си задържиш бисквитката - отключена е за 50 лв - за Евро нет или булсатком ще ти трябва. За Мобикс и Теленор - няма да ти трябва.

Zvezdichko

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от Zvezdichko » 18 юли 2017, 14:24

Мерси... Май като мине отпускарският сезон ще взема да се отбия... пък кой знае, дотогава може съвсем да фалират и да си получа бисквитката баш безплатно :)

labaling
Регистриран: 23 май 2014, 00:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от labaling » 18 юли 2017, 15:54

Проблемите са единствено и само в мрежата на Булсат, която с всеки изминал ден става все и все по-натоварена!! Открих една врътка с МАКС, само през трупа ми казвам каква, и от известно време и аз ги ползвам!!

Установих, че от моя апартамент имам идеална връзка с цели четири клетки на Булсат! С нарочно "съоръжение" (виж снимката) блокирах достъпа на 4G рутера до най-близката. Така в момента се свързвам с една клетка в полето и нетът е бомба! РОУМИНГЪТ НЕ ПРЕКЪСВА НИКОГА. А Макс са си оставили връзка с най-добрите международни провайдери... Забравих какво е да ти прекъсва онлайн стриймингът от openload всяка вечер!! Това и с Близу, и с Булсат!! Интертетът им е бомбастичен и всичко се отваря на секундата. Странното е, че всички сесии се представят като международни, както и ползват IP-та от друга фирма, коя не казвам ;)

Та с две думи - който има проблеми - само от пренаселенета мрежа на Булсат е! Пуска един пинг с огромен пакет, хваща една метална преграда и почва като златотърсач да обикаля апартамента и да спира сигнали от клетки! Когато успеете да постигнете успех - зарязвате бисквитката барабар с металната преграда там и това е клетата клетка, от която кротко ще си точите ;)

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 18 юли 2017, 15:56

Пак не ти е баш Безплатно - все пак таксата на булсатком е 9 лв.

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от samoznai » 19 юли 2017, 10:48

най-сетне КРС започна да работи: открити са процедури по отнемане на разрешенията за ползване на 1800 от Макс.
Забавното е, че преди два месеца са опитали да прехвърлят лицензите на някаква компания Ти Ком :)) КРС са ги отрязали заради неплащане..
http://crc.bg/decisions.php?id=1016

Dubspace
Регистриран: 28 мар 2014, 19:21

Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от Dubspace » 19 юли 2017, 11:10

Аз вече писах.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black

purko1
Регистриран: 18 сеп 2008, 23:04

Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от purko1 » 19 юли 2017, 11:13

Самознай е висока топка

Отговори