ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Айде и аз да направя предложение - да има възможност да се търси мобилен апарат по критерии (операционна с-ма, големина на дисплея и т.н.) :) Не съм наясно как стоят нещата с подобна търсачка, но определено ще е полезна.
Предложенията ви не се приемат - не се "хабете" :D
Не е възможно да се преработва сайта. Ще си следите обявите кои - какви са.
И не мога да разбера какво имате против "репликите".
Много са си хубави даже. И са работещи. Какво не ви харесват...... И цената им е хубава ;) Така всеки може да си позволи скъп модел ;)
Много ставате капризни. Не може да ви се угоди.
Не е възможно да се преработва сайта. Ще си следите обявите кои - какви са.
И не мога да разбера какво имате против "репликите".
Много са си хубави даже. И са работещи. Какво не ви харесват...... И цената им е хубава ;) Така всеки може да си позволи скъп модел ;)
Много ставате капризни. Не може да ви се угоди.
И аз имам много предложения най-вече за организацията на самия форум, разхайтените модератори които вместо да преместят темата в правилната секция я заключват, да не говорим, че по голямата част от потребителите изобщо не знаят за съществуването на секции.
Изобщо сайта като цяло е много трудно да се нарече форум (повече прилича на сбирщина), но да се надяваме, че бъдещия Update за който се говори ще донесе дълго чаканите промени.
Жалкото в тая история, е че самият сайт толкова прилича на мобилите оператори с/у които всички плюят и по поведение на персонала (модераторите), и по администрация, и по политика, и по алчност (още помня наглата реклама на sagem spiga).
Изобщо сайта като цяло е много трудно да се нарече форум (повече прилича на сбирщина), но да се надяваме, че бъдещия Update за който се говори ще донесе дълго чаканите промени.
Жалкото в тая история, е че самият сайт толкова прилича на мобилите оператори с/у които всички плюят и по поведение на персонала (модераторите), и по администрация, и по политика, и по алчност (още помня наглата реклама на sagem spiga).
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Аз предлагам да се добави функция [B]ignore[/B] на потребител. Така през моя акаунт няма да виждам тъпия танк през пост в темите (най-вече за Виваком).
[Quote]най-вече за Виваком[/Quote]
Тъй като скоро ще сменяш оператора, в скоро време да очакваме бурна защита на Мтел ли?
Тъй като скоро ще сменяш оператора, в скоро време да очакваме бурна защита на Мтел ли?