Предплатени карти
Предплатени карти
Здравейте всички,
искам да отворя темата за предплатените карти, за да споделят всички, които желаят кои от предплатените карти на операторите най им харесват.
Като месечни разходи, като допълнителни пакети и тяхната валидност.
искам да отворя темата за предплатените карти, за да споделят всички, които желаят кои от предплатените карти на операторите най им харесват.
Като месечни разходи, като допълнителни пакети и тяхната валидност.
Re: Предплатени карти
За интернет - булсатком - 9 лв/мес. за 20 гб
Теленор 10 лв за 2 гб
Мтел data prima 4лв за 1гб
За разговори и нет - универсална прима - много комбинации м/у нет и минути, по-евтините без 4G - 11лв имаш 200 национални + 300 мтел минути и 2гб.
теленор -300 теленор минути + 60 нац. минути + 300 мб -10.99лв
Теленор 10 лв за 2 гб
Мтел data prima 4лв за 1гб
За разговори и нет - универсална прима - много комбинации м/у нет и минути, по-евтините без 4G - 11лв имаш 200 национални + 300 мтел минути и 2гб.
теленор -300 теленор минути + 60 нац. минути + 300 мб -10.99лв
На Теленор съм, зареждам пакет за 10,99 лв. с 300 мин. към Теленор, 60 мин към всички национални мрежи и 300 МВ. нет. за 30 дни. Засега ме устройва напълно, нет WiFI имам вкъщи, на работа и други места в града и затова мобилния ми стига. Ако пък намалее много за 7 дни - 1 ГБ нет за 3,99 лв.
П.С. Голям недостатък - липса на чакащо повикване :(
П.С. Голям недостатък - липса на чакащо повикване :(
Re: Re: Предплатени карти
ползвам Мтел data prima 1,99лв за 1гб за 15дни
Виваком какви дейта предплатени имат. Нужни са ми само до 400мб на месец.
мтел дейта прима 4лв 30 дни 1гб е супер, но аз съм на мтел - търся най-доброто 3г и 4г покритие - което е на вивател, за 2-рият ми свободен слот за сим карта в телефона ми.
мтел дейта прима 4лв 30 дни 1гб е супер, но аз съм на мтел - търся най-доброто 3г и 4г покритие - което е на вивател, за 2-рият ми свободен слот за сим карта в телефона ми.
Коя предплатена карта от всички оператори е най-добра за възрастни хора?
Какви са срока на валидности на сумата вътре?
Какви са срока на валидности на сумата вътре?
https://www.mtel.bg/prima-predplaten-mobilen-internet
Къде ги виждаш тиа мегабайти за 4 лв, аз тук виждам само по-скъпите вече.
Къде ги виждаш тиа мегабайти за 4 лв, аз тук виждам само по-скъпите вече.
Re: Re: Re: Предплатени карти
Примерно било е така. Сега вече обаче същият смс активира по-кратък по-скъп пакет.
[Quote]Коя предплатена карта от всички оператори е най-добра за възрастни хора?
Какви са срока на валидности на сумата вътре?[/Quote]
Ако под възрастни имаш предвид пенсионери, най-добрият вариант е bob с месечна такса от 2.90 лв и 200 включени минути. Всъщност всички от семейството ми ползват точно такъв план, който не е обвързан със срок - плащаш месец за месец и по всяко време можеш да се откажеш без неустойки.
Какви са срока на валидности на сумата вътре?[/Quote]
Ако под възрастни имаш предвид пенсионери, най-добрият вариант е bob с месечна такса от 2.90 лв и 200 включени минути. Всъщност всички от семейството ми ползват точно такъв план, който не е обвързан със срок - плащаш месец за месец и по всяко време можеш да се откажеш без неустойки.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Предплатени карти
[Quote]най-добрият вариант е bob с месечна такса от 2.90 лв и 200 включени минути[/Quote]
Този план отдавна не се предлага.
Този план отдавна не се предлага.