Потвърждавам.monster789 написа: ↑20 ное 2022, 11:46Да, новият пакет се активира 10 минути преди да изтече срока на текущия, така че бонусите се натрупват.
Предплатени планове за по-голяма анонимност и по-ниски цени
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Предплатени планове за по-голяма анонимност и по-ниски цени
Здравейте!
Кой е най-евтиният вариант за предплатена карта в момента и по колко се връзва средно на месец (виждам, че трябва да се презарежда постоянно)?
Тъй като съм на Виваком и те нямат extra SIM услуга, имам устройство, на което мисля да сложа eSIM с предплатена карта (оказва се, че може, въпреки че пише, че не може). Идеята е да си пренасочвам номера, когато ми е необходимо да не нося телефона със себе си. Все пак ще е удобно, ако мога да звънна или достъпя интернет при нужда, но не е абсолютно задължително.
Кой е най-евтиният вариант за предплатена карта в момента и по колко се връзва средно на месец (виждам, че трябва да се презарежда постоянно)?
Тъй като съм на Виваком и те нямат extra SIM услуга, имам устройство, на което мисля да сложа eSIM с предплатена карта (оказва се, че може, въпреки че пише, че не може). Идеята е да си пренасочвам номера, когато ми е необходимо да не нося телефона със себе си. Все пак ще е удобно, ако мога да звънна или достъпя интернет при нужда, но не е абсолютно задължително.
Първо проверете, дали Виваком позволяват пренасочване, при предплатените планове.kyltraq написа: ↑29 ное 2022, 16:37Тъй като съм на Виваком и те нямат extra SIM услуга, имам устройство, на което мисля да сложа eSIM с предплатена карта (оказва се, че може, въпреки че пише, че не може). Идеята е да си пренасочвам номера, когато ми е необходимо да не нося телефона със себе си. Все пак ще е удобно, ако мога да звънна или достъпя интернет при нужда, но не е абсолютно задължително.
Йеттел не позволяват - само при абонаментните планове става.
Здравейте!
Аз искам да пусна пренасочване на картата ми, която е на абонаментен план към предплатения eSIM, който ще е в часовника.
Т.е. източникът на пренасочването не е предплатената карта, а към кой номер ще се пренасочи - няма ограничение, стига да е от БГ оператор.
Иначе, ако ще е на Виваком, според сайта им предплатените карти поддържат пренасочване, но както описах, не се интересувам от такова в тази посока.
И в двете посоки поддържат препращане, но за eSIM на предплатена изпитвам доста съмнения, тъй като преди месец питах в Сердика за eSIM и от там ми отказаха, а и в техния сайт също пише само за абонаменти. Ако все пак успеете да активирате eSIM на предплатена, моля да споделитеjhoro1 написа: ↑26 дек 2021, 11:02Съгласен съм - по-изгодни са. Не само като цени, а и тази възможност за автоматично подновяване на пакета - когато има пари в сметката. Няколко пъти се случва - заредил съм пари, но не съм активирал пакет. И губя - каквото е останало.
За прехвърляне от абонаментен към предплатен план - при мен стана точно така. След близо 10 години на абонамент - се прехвърлих и си запазих номера. Не знам само - дали може, да се пренесе номер на предплатен план - от един оператор към друг.
И аз това опитвам еsim на Виваком предплатена, но не намирам този QR код на пластиката. В приложение им излиза ЕSim номера, но как да се активира. Някой успял ли е?