Предстоящата промоция на Виваком
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком
Някой занимава ли му се да ги даде на КЗП. Този план е подвеждащ, тази цена е при ползване и на друга услуга, а така както е сложена рекламата...нямам думи...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком
Къде е това?
По закон са длъжни да ти предоставят стоката/услугата на обявената цена (не можеш да ги съдиш), всеки влязъл в ТОЗИ офис - може да излезе подписал на ТАЗИ цена. :D
По закон са длъжни да ти предоставят стоката/услугата на обявената цена (не можеш да ги съдиш), всеки влязъл в ТОЗИ офис - може да излезе подписал на ТАЗИ цена. :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком
Гр.Сливен. Ами запознатите знаят, че когато ползваш една тяхна услуга, цените по тези планове се намалят с 4 лв. Тоест реално мога да отида и да им кажа, че искам тоя план + другите услуги дето ползвам да се намали с 4 лв. Така и не влязох, бързах. Но утре мога да мина да се подразня.
п.п. Мисля, че може да ги глобят за подвеждаща реклама.
п.п. Мисля, че може да ги глобят за подвеждаща реклама.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком
НЕ, пак казвам, не може да глобят/съдят и т.н. никого. По закон са длъжни да ти предоставят стоката/услугата на обявената цена. Не ми се разхожда точно сега до Сливен да видиш как ще извикам управителя и ще имам договор на тази цена от снимката ;)
Ти може би говориш за това?
[Quote]ЗЗП:
Чл. 68ж. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Нелоялни търговски практики са и следните заблуждаващи търговски практики:
5. покана за покупка на стоки или услуги на определена цена, като не се посочват разумни основания, поради които търговецът няма да може да достави или да осигури доставянето от друг търговец на стоките или услугите или на равностойни стоки или услуги на обявената цена за определен период от време и в разумно количество съобразно стоката или услугата, обема на направената реклама за стоката или услугата и предложената цена;[/Quote]
Не знам до колко би имало ефект в съда и каква стойност за теб.
[Quote]ЗЗП:
Чл. 68ж. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Нелоялни търговски практики са и следните заблуждаващи търговски практики:
5. покана за покупка на стоки или услуги на определена цена, като не се посочват разумни основания, поради които търговецът няма да може да достави или да осигури доставянето от друг търговец на стоките или услугите или на равностойни стоки или услуги на обявената цена за определен период от време и в разумно количество съобразно стоката или услугата, обема на направената реклама за стоката или услугата и предложената цена;[/Quote]
Не знам до колко би имало ефект в съда и каква стойност за теб.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком
Аз не искам да подпиша на тази цена, но със сигурност съм чел статии в които се споменава за глоби на оператори( не помня кой точно) точно за подобна реклама. Тоест, заблуждаваща. В понеделник ще разпитам в самият офис какви са условията и ще пиша тук. Защото реално лъжат хората. И като влезеш ще те омотат да си вземеш и телевизия примерно или интернет и така..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком
[Quote]покана за покупка на стоки или услуги на определена цена, като не се посочват [B]разумни основания[/B][/Quote]
Е нали се сещаш, че при тази точка нашата работеща правосъдна система ще определи кои са РАЗУМНИ и кои са НЕРАЗУМНИ по по-добрият финансово състоятелният съветник.
А при сравнение в това отношение потребител-компания е ясно кой е по-по-най.
Е нали се сещаш, че при тази точка нашата работеща правосъдна система ще определи кои са РАЗУМНИ и кои са НЕРАЗУМНИ по по-добрият финансово състоятелният съветник.
А при сравнение в това отношение потребител-компания е ясно кой е по-по-най.
Магазинът на Метростанция Сердика е с абсолютно същата реклама. Цената е само с други техни услуги.
Преди това бяха с надпис "Фиксиран интернет и телевизия със 75% отстъпка", само че липсваше надписа под линия, че отстъпката е за първите 3 месеца на двугодишен договор.
Като цяло трябва много да се внимава. Както стотици пъти е казвано във форума- четете всичко и то подробно.
Преди това бяха с надпис "Фиксиран интернет и телевизия със 75% отстъпка", само че липсваше надписа под линия, че отстъпката е за първите 3 месеца на двугодишен договор.
Като цяло трябва много да се внимава. Както стотици пъти е казвано във форума- четете всичко и то подробно.
Re: Предстоящата промоция на Виваком
Излезна вече "промоцията"
Нищо, ама съвсем нищо - по-голямо намаление от 3-5лв/ месец на телефон не видях.
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ustrojstva/mobilni-telefoni?all=1#item-3957
Нищо, ама съвсем нищо - по-голямо намаление от 3-5лв/ месец на телефон не видях.
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ustrojstva/mobilni-telefoni?all=1#item-3957
Re: Предстоящата промоция на Виваком
Това си е редовен номер на вивашит ,по далече от тях!