Предстоящата промоция на Виваком
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком
[Quote]Хайде да видим дали ще разберете? Загатка- На мен лично ми изтече договора, абонат съм от 5 години. Ще преподпиша или ще взема нова сим карта?[/Quote]
Лично аз не мога да се сетя, моят договор изтича другата седмица и съм им абонат от 2006г.(whistle)
Лично аз не мога да се сетя, моят договор изтича другата седмица и съм им абонат от 2006г.(whistle)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком
Ще смениш оператора. Най-вероятно с пренос към Теленор. Сега това е модерно - дават най-доброто при пренос, а не при преподписване. След две години отново, ще си върнеш номера при кораба майка, на по-добри условия.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком
Еми аз пак ще го кажа, за да ме задържат във Виваком могат да ми предложат същият план какъвто в Теленор. Нищо, че не го предлагат. :) Така не се сменя оператор.
[Quote]Не е за нов абонат!!! Никой ли не го разбира това което четете? Цените са за хора които са абонати повече от 9 месеца при Вивата. После като имате договори няма как да го преподпишете. Договор се ПРЕПОДПИСВА 3 месеца преди изтичането му или след като изтече. Ако не отговаряте на тези условия вземате нова сим карта. Няма как да подпишете договор и след месец като има промоция да си преподписвате, никой не ви е виновен, всеки си прави сметката. Хайде да видим дали ще разберете? Загатка- На мен лично ми изтече договора, абонат съм от 5 години. Ще преподпиша или ще взема нова сим карта?
[/Quote]
При Мтел може!!! Ако искаш през два месеца сменяй план, стига да е на същата или по-висока такса!
[/Quote]
При Мтел може!!! Ако искаш през два месеца сменяй план, стига да е на същата или по-висока такса!
Предстоящата промоция на Виваком
Ванка на кой оператор е най ха далавера сега?(whistle)
Е, аз 100 карти ли трябва да взимам?!? Да си кътат новите шаранчета - ако изобщо някой се върже да подписва на куците им "смарт" планове! Ако изобщо оцелеят до края на следващата година - пренасям се при Мтел или Теленор, наистина ми писна от отвратителното им отношение към лоялните дългогодишни абонати!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком
Днес ми казаха, че ако комбинирам имам право да преподпиша на който си план искам .. Договорът ми е в 14 месец в момента . Нокия 950 дали има шанс да се появи и да бъде включена в промоциите ... И ако се появи на каква цена ще бъде .. !? :D пфффф Люмия 950 .. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком
Никога няма да се появи... поради простата причина, че такъв телефон (Нокия 950) няма. :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком
Пак питам - сто карти ли да взимам, да комбинирам и т. н., вместо просто от сегашния договор да мина на Смарт със същата такса - 30 лв. за две години?!? Мизерници!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком
И теб да те попитаме, преди да подпишеш сегашния си, не си ли се поинтересувал преди това, не си ли чел какво пише на сайта им и в крайна сметка преди да си сложиш подписа, не прочете ли договора си?! Сложил си си подписа - съгласен си с условята, нямаш право да мрънкаш и обиждаш другите за твоите действия!
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.