Предстоящата промоция на Виваком

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком

Мнение от Воден-дух » 19 ное 2015, 15:46

Миналата година беше абсолютно същата ситуация - не даваха да подпиша на Нет енд Кол ХХЛ от 100 на 30 лв. (при карта на Вива Фрий с оставащи 8-9 месеца до края на договора и такса 10 лв.), та си пренесох бобската карта, а старата виваЦомска я спрях това лято... В договора ми никъде не пише, че нямам право да минавам на друга тарифа, те си го измислят това всеки път, като пуснат някаква прИмоция! Е, като е така - пак започнах да играя на "Скъсай нервите на дебилните им служители по магазините" :P

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком

Мнение от PoceH_BS » 19 ное 2015, 16:27

[Quote]съществуващи абонати, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор, срокът на който изтича след 3 или по-малко месеца[/Quote]

Винаги е било така, можеш да си прочетеш и общите условия.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Воден-дух

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком

Мнение от Воден-дух » 19 ное 2015, 16:29

Няма такава клауза нито в договора ми, нито в общите условия - това го измислят само по повод прИмоциите си, само в условията на промоцията!!! Само чанч за дебилните им служители!!!

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком

Мнение от PoceH_BS » 19 ное 2015, 16:45

[Quote]Раздел IV
ПРАВА НА АБОНАТА/ПОТРЕБИТЕЛЯ

57. Абонатът има право да променя абонаментния си план, да ползва допълнителни услуги или да се откаже от някои услуги, предлагани от БТК. Тези промени ще бъдат предмет на отделно споразумение;

Раздел VII
ПРАВА НА БТК

83. БТК си запазва правото при сключване на договори с Абонатите да поставя и допълнителни условия, доколкото това не противоречи на нормативни разпоредби. [/Quote]

Чети, всичко е написано.

Воден-дух

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком

Мнение от Воден-дух » 19 ное 2015, 16:58

Именно - нямам такава клауза в договора, ограничаваща ме да променям текущия план с друг, в твоя цитат от Общите условия също няма написано такова нещо!
Между другото - трябва вече да са продадени БТК-то :-) http://www.blitz.bg/news/article/375760

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком

Мнение от PoceH_BS » 19 ное 2015, 17:38

Или не четеш или не умееш да разбереш това което четеш, ще ти подчертая сам най-важното, ти ако можеш направи си логическите изводи, ако не можеш - продължавай да си мрънкаш:

[Quote]Тези промени ще бъдат предмет на [B]отделно споразумение[/B];

поставя и [B]допълнителни условия[/B][/Quote]

kan4oto72
Регистриран: 21 авг 2009, 18:42

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком

Мнение от kan4oto72 » 19 ное 2015, 20:03

Инфарктно наддаване в Лондон: Цената на "Виваком" скочи над 10 пъти, мина 1,6 млрд. евро! http://www.blitz.bg/news/article/375797 (woo)(woo)(woo)(woo)

kan4oto72
Регистриран: 21 авг 2009, 18:42

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком

Мнение от kan4oto72 » 20 ное 2015, 13:49

http://no-comment.bg/bg-face/nashiiat-vujcho-spas-stana-chorbadjiia-na-vivakom-s-350-miliona.12455 и финал... Дали е за доброто на клиентите ;)

Воден-дух

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком

Мнение от Воден-дух » 20 ное 2015, 15:08

"Дали е за доброто на клиентите" - чакай да мислят за клиентите, самият нов чорбаджия си го казва - купува БТК-то, за да го продаде до края на следващата година... Единственото добро за нас, дългогодишните лоялни абонати, е да фалират колкото може по-бързо тези измекяри!

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Предстоящата промоция на Виваком

Мнение от PoceH_BS » 20 ное 2015, 16:52

Това, че ти не си си направил правилно сметката при подписването на договора си е лично твой проблем. Като не ти изнася - плащаш си 3-те месечни такси (опаааа, забравих, ти беше тарикат и си подписал на 30 лв. промоция вместо 100 лв.) и си пренасяй номера към който от другите оператори искаш. Аз съм доволен от моите договори, защото когато съм ги подписвал съм се интересувал, чел и най-вече мислил преди да ги подпиша. По-полека с фалирането.

Отговори