Прекратяване договор с Глобул- мейл за жалби в ЕК
Re: Прекратяване договор с Глобул- мейл за жалби в ЕК
Щеше ми се при подписването да имаше и "бонусче", блис :D
Много хубаво звучи, нали :D
Много хубаво звучи, нали :D
Ахххахха :) нали знаеш - Глобул са измамници - вместо ние на вас - вие на нас....:) на мен в близките дни ми донесоха кафе, кола, бонбони, водиха ме на по бира....:)
Аз говорех за друг тип "бонусче"(woo), щото бонусите, като безплатни телефони и други си ги крият, и трябва да се пазариш, 'се едно си на битака(angry)(woo)
Е, тук пък тотално не позна :) Глобул винаги са имали най-добрите цени по отношение на апарати :)
ПС Като идеш във Виваком ще разбереш какво имам предвид :)
ПС Като идеш във Виваком ще разбереш какво имам предвид :)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
[Quote]А не коментираме и картите, дето се взимат, правят се луди сметки и накрая се хвърлят...после: "ама аз никога не съм бил абонат на Глобул, откъде са тея сметки"...и още такива случаи много :) [/Quote]
Да се случи да съм напълно съгласен с теб. Това го има и е много дразнещо.
НО !!!!!
За да се прекрати това може би трябва да има прогресивно нарастващи промоции за старите абонати. Какви са тея смешни отстъпки по програма Заедно ?!
На новите може и по 6-9 такси да им се искат предплата ( не само 3 както е сега)
но на тези над 2-3 години трябва да има отстъпки от калибъра на 50-60 % и от таксите и от сметките.
/// Цените няма да ги коментирам като цяло- Всички са картел от к...и и мутри, но тоа достатъчно често и в много теми се обсъжда//////
(beer)
Да се случи да съм напълно съгласен с теб. Това го има и е много дразнещо.
НО !!!!!
За да се прекрати това може би трябва да има прогресивно нарастващи промоции за старите абонати. Какви са тея смешни отстъпки по програма Заедно ?!
На новите може и по 6-9 такси да им се искат предплата ( не само 3 както е сега)
но на тези над 2-3 години трябва да има отстъпки от калибъра на 50-60 % и от таксите и от сметките.
/// Цените няма да ги коментирам като цяло- Всички са картел от к...и и мутри, но тоа достатъчно често и в много теми се обсъжда//////
(beer)
На Виваком не можете да стъпите и на малкото пръстче относно бонуси, при [B]сходни ВИСОКИ[/B] цени
Айде бе ;) Кажи ми кой оферти на Вивател са по-добри от нашите? :) Да не говорим за отстъпки или безплатни телефони при подновяване на договор, щото при тях те тотално липсват.
Последното ми предложение и от Г и от В са от лятото, когато е ясно от тая тема, че не стана. На В бонусите бяха много по-големи от тези през всичките години в Г. А в Г бяха 2-4 МИЗЕРНИ телефона! И то само при преподписване. При В - бюджет за един супер скъп тел или лаптоп:), и това всяка година, дори да не преподпиша!
Тарифите на Г бяха доста трагични, в сравнение с В!
Тарифите на Г бяха доста трагични, в сравнение с В!
И НАЙ- ВАЖНОТО ДОГОВОРИТЕ ВЪВ ВИВАКОМ СЛЕД ИЗТИЧАНЕ НА СРОКА СТАВАТ БЕЗСРОЧНИ, което само говори за тарифи, коректност, и т.н.!
Мда, току-виж ти повярвах за преподписването :) Хайде, пусни офертата да я видим, плс :) и това, дето можеш да вземеш тел и без предписване - особено него искам да видя ;)