Прекратяване на договор с Мтел
Прекратяване на договор с Мтел
На 7.1 ми изтича договорът по една допълнителна карта, която бях взел и я ползваше друг, но вече не му трябва. Декември месец се обадих на *88, казах, че искам да я прекратя. Всичко мина перфектно гладко. Само ме питаха дали бих желал да им кажа защо прекратявам договора и ми предложиха безплатно да я превърна на Прима, за което се съгласих. Казах им, че просто вече не ми трябва и това беше. Питаха ме от кой офис искам да си получа Примата, вчера отидох и си я взех. За всичко нямаше абсолютно никакви проблеми, въпреки че ги уведомих по-малко от месец преди края на договора... Така или иначе ми трябва една предплатена карта за алармата на колата :)
Друг е въпросът, че мисля да си прехвърля основния номер от Мтел на Злато, защото тази година ще ми трябват международни разговори... Та ще видим и там какъв ще е случаят с предварително прекратяване на договора и прехвърляне... В интерес на истината офертата им за половин такса за 6 месеца е силна...
Друг е въпросът, че мисля да си прехвърля основния номер от Мтел на Злато, защото тази година ще ми трябват международни разговори... Та ще видим и там какъв ще е случаят с предварително прекратяване на договора и прехвърляне... В интерес на истината офертата им за половин такса за 6 месеца е силна...
Re: Прекратяване на договор с Мтел
Добре звучи, сега остава и международни да ти предложат за да те задържат.
А дано, ама надали :D
Офертата им е същата като на Глобул преди 1 година :)
[Quote]@Blisss:
"Офертата им е същата като на Глобул преди 1 година :) "[/Quote] И както на Мобиком преди 10 години ;) (coffee)
"Офертата им е същата като на Глобул преди 1 година :) "[/Quote] И както на Мобиком преди 10 години ;) (coffee)
Сигурно :) Те БТК са били живи по това време, нищо чудно от там да са я взели :)
ПС Само не знам откъде ги вадите тея нерви да понасяте обслужването в Вивакомските центрове....
ПС Само не знам откъде ги вадите тея нерви да понасяте обслужването в Вивакомските центрове....
аз тук вече почти не пиша, ама на този текст не мога да повярвам как точно ти ще минаваш на вивател :) само едно обаче бих те посъветвал, преди да правиш прехвърляне на карта от мтел към друг оператор - увери се, че няма да имаш проблеми с отвратителните 20 и повече секунди авто съобщения от мтел, че не си в тяхната мрежа, защото ще стане много неприятно за хората които те търсят ;) аз не съм запознат как е сега, дано има опция да се изключва
В линка можете да намерите и прослушате сигнала...
http://www.mtel.bg/mobiltel/fnp/rules.php?
http://www.mtel.bg/mobiltel/fnp/rules.php?
Той сигнала е ясен.
Но няма начин да се разбере към кой оператор се е пренесъл абоната.
Или след като се чуе човек ще пита :D
Но няма начин да се разбере към кой оператор се е пренесъл абоната.
Или след като се чуе човек ще пита :D
[Quote]Друг е въпросът, че мисля да си прехвърля основния номер от Мтел на Злато, защото тази година ще ми трябват международни разговори... Та ще видим и там какъв ще е случаят с предварително прекратяване на договора и прехвърляне... В интерес на истината офертата им за половин такса за 6 месеца е силна...[/Quote]
Aз направих така - минах от Адвансд Ехтра (нещо такова беше) на Злато 60.
Еми, пълна глупост. Изключвайки супер орязаната възможност на Виваком да обслужат един клиент нормално (трябва да чакам 10 мин. за да питам колко минути ми остават!), офертата им не е по-силна от ФИТ на Мтел. Поне за Злато60.
Сглупих и след 5 месеца прекратявам.
Единствен плюс - възможността да ползваш 300 смс-а за 3 кинта. По празниците е удобно :)
Aз направих така - минах от Адвансд Ехтра (нещо такова беше) на Злато 60.
Еми, пълна глупост. Изключвайки супер орязаната възможност на Виваком да обслужат един клиент нормално (трябва да чакам 10 мин. за да питам колко минути ми остават!), офертата им не е по-силна от ФИТ на Мтел. Поне за Злато60.
Сглупих и след 5 месеца прекратявам.
Единствен плюс - възможността да ползваш 300 смс-а за 3 кинта. По празниците е удобно :)