Прекратяване на договор с "Теленор", с код за отказ от 1516!

viktor4o19
Регистриран: 05 мар 2007, 19:16

Re: Re: Re: Прекратяване на договор с "Теленор", с код за отказ от 1516!

Мнение от viktor4o19 » 26 фев 2016, 19:21

С изтичане на договора той се трансформира от срочен в безсрочен. Не се прекратява , нито се подновява - без писмено съгласие на съответния абонат. Toва е при абсолютно всички оператори. Няма как договора да се прекрати. Представи си, че съм отишъл в чужбина, свършва ми договора и ако оператора реши да ми прекрати договора,защото е изтекъл оставам без връзка. След като си плащам всеки месец фактурата, операторът е длъжен да ми предостави услугата срещу това. Едностранно може да ми прекрати договора само и единствено при три поредни неплатени фактури. Друга тема на разговор е, че тенденцията при всички оператори е да те държат на срочен договор, защото там са най-големите отстъпки ;)

Gosheto08
Регистриран: 03 авг 2015, 20:13

Re: Re: Прекратяване на договор с "Теленор", с код за отказ от 1516!

Мнение от Gosheto08 » 26 фев 2016, 20:40

Не знам какъв е този абонамент,аз не го подписах, как се казва и какво включва на месец идея нямам,просто бях да спирам договор и не ми трябваше нищо от тях. Служителката им ми го подхвърли, че могат да ми дадат такъв план за да им остана клиент. Предполагам, че го предлагат на такива като мен, които отиват да прекратяват договор, един вид да продължиш да им плащаш дори и дребни

Отговори