Преминаване от абонаментна програма на предлпатена-възможно или не?
Re: Преминаване от абонаментна програма на предлпатена-възможно или не
Има неща, които не трябва да се забравят. А и специално при Глобул ти казват като плащат, а и ти звънят по телефона, така че....извинението със забравянето е малко...неуместно...поне за 90% от хората.(изкллючваме някои редки случаи)
-
- Регистриран: 21 авг 2004, 12:49
И аз не искам да ги защитавам на Глобул обаче да ги изкарвате тях виновни че сте забравили да си прекратите договора? :D Те кво са виновни,може да сте решили да си ползвате преподписването ;)
Никой не ги вини за нашата немърливост и разсеяност! Въпроса е въобще изобщо трябва да има преподписване?В една нормална държава, с нормални правила би следвало като ми звъннат да ме попитат искам ли да си преподпиша договора с преференциални условия (примерно 50% по-ниска такса за първите 3/6 месеца, поне така правят от Виваком) да имам правото на избор да го направя или не. В случая те се обаждат за да ме предупредят,че ми изтича договора и ще бъде преподписан аштоматично... Добре де,ама аз не искам! Къде е прашото ми на избор? Не искам да ми бъде спрян телефона, искам просто след изтичането на срочния ми договор да мога да го прекратя, когато АЗ самия поискам,по какъвто и да е повод, без да съм задължен към никого! Искам сам да избера дали искам още 12 месеца или 3 или още само 1 да съм абонат на даден оператор,а не да ми бъде наложено на сила, нали срочния ми договор е изтекъл един път.