Пренос от ВИВАКОМ към БОБ
Re: Пренос от ВИВАКОМ към БОБ
Мисля че смятам правилно аз защото на 07.01.13 ми отговориха че нямам задължения и дата за пренос е 13.01.13 е защо тогава продължавам да съм на ВИВАКОМ ?
Просто те информирам какви са законовите срокове, в които трябва да стане прехвърлянето. Явно има някакъв проблем и не бих се изненадал, ако от Виваком правят мръсни номера, защото искаш да избягаш от тях. Никой оператор не гледа с добро око на клиенти, които го напускат при друг оператор чрез заявление за пренос. Може и да правят мръсно, защото знаят, че крайния срок за СуперБоб е 15 Януари. Откакто Виваком си смениха собственика нещата не отиват на добре. Видя се и с постановките срещу Булсатком, един от инициаторите на които е точно Цветан Василев и кръговете около него. Ако прехвърлянето не се осъществи до края на 7-мия работен ден, то подай оплакване до КЗП и КРС.
A картата на БОБ активна ли е?
Имам опит с пренасяне от Мтел към Виваком и мога да ти кажа, че и Мтел-ската карта остана активна ако е в телефона, макар че бяхме вече пренесени.
Така че ползвай си смело БОБ-картата(ако е активна) и толкова.
Ще получиш последна сметка без такса, само с телефония от Вива и т.н.
Имам опит с пренасяне от Мтел към Виваком и мога да ти кажа, че и Мтел-ската карта остана активна ако е в телефона, макар че бяхме вече пренесени.
Така че ползвай си смело БОБ-картата(ако е активна) и толкова.
Ще получиш последна сметка без такса, само с телефония от Вива и т.н.
не не е активна
След пореден разговор с ВИВАКОМ и поредната невъзможност да ми обяснят защо номера не се пренася написах жалба до КРС да видим какъв ще е ефекта.
Ефекта,ще е минимален.Преди около година,когато Мтел си правеха оглушки при предсрочно прекратяване на договор написах жалба до КРС и получих отговор........много след законоустановения срок и много, след като моя казус беше приключил.Поне ако решат да ги глобят някой и друг лев(в твоя случай) иначе друго не знам какво да ти кажа
Дано да не си прав но като знам бързината на държавните служби вероятно ефекта ще е \"след дъжд качулка.Но все пак по добре да си потърся правата отколкото да си мълча.
Определено е по-добре,отколкото да седим, да се оплакваме и да чакаме някой друг да ни свърши работата.Пожелавам ти успех
Според мен в един такъв случай доста лесно може да ги осъдиш за пропуснати ползи, стига да си изпуснал някаква промоция заради забавено прехвърляне на номера извък установените законови срокове.
Да натам отиват нещата защото супер боб изтича днес,вероятно и това е болката на ВИВАКОМ