Преносимост на номер от Виваком към Глобул(стационарен тел.)
Re: Преносимост на номер от Виваком към Глобул(стационарен тел.)
[Quote]Май много завъртяно го обясних :)))[/Quote]
:D Високите цени не са следствие от високите разходи.
:D Високите цени не са следствие от високите разходи.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
По тази логика, значи че те могат да са си на загуба,ама защото са готини дай да държат ниски цени, за да са още повече на загуба....
Вече го казах, няколко пъти, БТК са монополисти, затова и държат такива цени.
Да, но пък предлаганата услуга не е качествено много по-добра (говорим за самата услуга стационарен телефон). Каква според теб е разликата за крайния потребител, който го интересува да плаща по-малко и да има "ало-ало" вкъщи? Никаква. Това е. Разходите, който има даден оператор за предоставяне на услуга, са негова грижа, не на клиента. Това е и конкуренцията.
[Quote]Офертите на последия с по 3600 минути, забележете, само в тяхната мрежа, вече не трябват на никого защото сме 2010 година, а не 1995 примерно...[/Quote]
Аре без да говориш от името на всички, става ли? Не били трябвали на никого! На мен пък ми трябват! Арее... у лево!
Като ми се появят такива разбирачи да казват на кой какво му трябва и ми иде да хвана един от тях и да изрина снега с него... аман! (angry) (no)
Аре без да говориш от името на всички, става ли? Не били трябвали на никого! На мен пък ми трябват! Арее... у лево!
Като ми се появят такива разбирачи да казват на кой какво му трябва и ми иде да хвана един от тях и да изрина снега с него... аман! (angry) (no)
Не се пали толкова :) на теб и на ограничен кръг от хора със сигурност им трябват, но на масовата част са им напълно безполезни. Колко хора в днешно време активно ползват домашен телефон? Малко. А колко от тях говорят много? Още по-малко.
Според мен е извън всякаква логика примерно да плащаш 6лв само за да си запазиш номера на стационарния вивакомски телефон, когато е изключен, при положение, че можеш да го ползваш срещу 4,90лв на месец и да имаш минути на него. Не ви ли се струва АБСУРДНО?
Или пък 13,80 за 50 минути? Хайде, 5 лв мобилен телефон, 13.80лв домашен?
Бих се съгласила с вас само за предимствата на БТК с услуги като факс и съответно интернет, но ако не ги ползвате....за какво говорим...
Според мен е извън всякаква логика примерно да плащаш 6лв само за да си запазиш номера на стационарния вивакомски телефон, когато е изключен, при положение, че можеш да го ползваш срещу 4,90лв на месец и да имаш минути на него. Не ви ли се струва АБСУРДНО?
Или пък 13,80 за 50 минути? Хайде, 5 лв мобилен телефон, 13.80лв домашен?
Бих се съгласила с вас само за предимствата на БТК с услуги като факс и съответно интернет, но ако не ги ползвате....за какво говорим...
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Монополисти? На жицата ли? Ами кой им пречи на мобилните оператори да си разширят дейността и с кабелна комуникация? Явно няма да им излезе много евтино. А ако имаш предвид изобщо стационарни услуги - там пък монопол въобще няма, стационарни услуги предлагат и трите оператора. Като могат да конкурират - да вземат пазарен дял. Всъщност те си го правят. Ако не ти харесва темпото, то е друга работа - явно не е въпрос просто на цена написана на весела брошурка с очилата бабка и жици.
Именно БТК им пречи, като предоставя твърде скъпо каналната мрежа. Заради тях в момента населените места са, като паяжини. Да се надяваме да се случи нещо с НУРТС най - накрая също.
Къде с този каруцарски език, простако? Тук е място за възпитани хора, нали така господа модератори?
При Mtel Voicebox услугата Факс се предлага през специално устройство,към което се свързва стандартен факс.
Може да се пренася и номер за ползване на Факс:)
Тарифите са както при нормален разговор.
Може да се пренася и номер за ползване на Факс:)
Тарифите са както при нормален разговор.