Преносимост на номер от Виваком към Глобул(стационарен тел.)

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Re: Преносимост на номер от Виваком към Глобул(стационарен тел.)

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 21 яну 2010, 22:35

мтел имат.техния фиксиран се предлага и с устройство пак хуавей,като рутер изглежда към него включваш обикновен телефонен апарат.ако имаш дект и него може.има 2 порта за 2 апарата.заебаваш го някъде по къщата от него ако искаш си опъваш кабели и всичко.аз ползвам такова :) има и батерии,изкарват към седмица ,ако спре тока :P

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 22 яну 2010, 01:05

Всъщност, предполагам, че хоумбокса е на адпатер, така че ако спре токът, едва ли ще има телефон :) Виж, ако е на батерия, е друго, но не вярвам...

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 22 яну 2010, 01:15

ковалски не каза ли точно че има и батерии :Д :S

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 22 яну 2010, 01:18

Той говори за слушалките, предполагам, не за хоумбокса...

[BG]Agent_Kowalski

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 22 яну 2010, 09:14

устройството е хуавей FT3110,което се предлага от мтел. четвъртото в с писъка http://mtel.bg/mobiltel/services/voiceboxdesc.php .има 1000ma/h ni-mh батерии.при пълен обвхат и половин час разговори на ден държат 4 дни и нещо :) има 4 порта за включване на обикновен апарат.апарата ,който сте ползвали с виваком се включва в устройството и си бачка :)

[BG]Agent_Kowalski

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 22 яну 2010, 09:16

войсбокса,за който говоря има батерии(само телефон),хоумбокса (тел+интернет) устойството е без батерии :)

fen®
Регистриран: 05 фев 2004, 11:49

Мнение от fen® » 22 яну 2010, 10:14

Homebox устройствата MF600 от Мтел имат батерия (нямат WiFi).
аз го ползвам с 2 телефона(през адаптер,който ги свързва паралелно)

prasuncho
Регистриран: 03 мар 2008, 14:20

Мнение от prasuncho » 22 яну 2010, 11:10

[Quote]Къде с този каруцарски език, простако? Тук е място за възпитани хора, нали така господа модератори?[/Quote]

Можеш ли да осъзнаеш колко МНОГО противоречие има в двете ти постни изреченийца? :D Явно не ти достига мозък да запомниш какво си написал в първото, но пък виж, във второто направо си надминал себе си (нищо, че е с лек социалистическо-подмазвачески оттенък). :D

И къде видя каруцарския ми език? Посочи... :D

Не, не е смешно, тъжно е... децата не са това, което бяха. :|

prasuncho
Регистриран: 03 мар 2008, 14:20

Мнение от prasuncho » 22 яну 2010, 11:33

[Quote]Не се пали толкова на теб и на ограничен кръг от хора със сигурност им трябват, но на масовата част са им напълно безполезни. Колко хора в днешно време активно ползват домашен телефон? Малко. А колко от тях говорят много? Още по-малко.[/Quote]

Blisss, повярвай ми, познавам доста хора, които ползват активно домашните си телефони. И винаги по различни причини, а не "просто да се чуят". Когато имаш (примерно) 3600 минути, някак си не бързаш в обясненията. Не ми казвай, че на теб - имайки се предвид естеството на работата ти, примерно - не ти се обаждат приятели (не "клиенти-приятели", а приятели), за да им обясниш/разясниш нещо по някоя тарифа, програма или дори GSM в извънработно време. Понякога обясняваш нещо за 2 минути, друг път за 10. След това се питате това-онова и ето ти 20 минути разговор с един човек. Сега сигурно ще кажеш "ама ние си говорим по мобилните, не ползваме стационарни..." и т.н., но има доста хора, които го правят именно с домашните си телефони. Примери мога да дам още много - дори и такива, засягащи пряко само мен, като потребител - но ще ги спестя на аудиторията, понеже не мисля да излагам личното си пространство пред някои деца тук.

Както винаги съм казвал - всеки си има потребление. За един е 20 минути на месец, за друг е 2000 минути.

Но, естествено, тук ще се появи някой всезнаещ псевдо-обобщаващ статист, с претенции да знае за нуждите на хора, които никога не е виждал през живота си и да оспорва това си право с някакви хвърчащи негови си помисли (или сведени до наблюдение в мижавото му обкръжение)... еми сори... у лево ще е!

:D

renita_ltd
Регистриран: 22 фев 2007, 15:56

Мнение от renita_ltd » 22 яну 2010, 12:09

На мен ми се струва, че това което спира използването на фикс телефони в България е цената пък и донякъде това с различните цени на минута към друг оператор. На мен телефона ми влиза в абонаментния план и имам неограничени разговори, т е не плащам на минута. Та сега погледнах, че за 15 дена имам почти 10 часа изговорени като аз по принцип не говоря много. Ако и в България е така съм сигурна, че много хора ще го ползват.

Отговори