Преносимост на номер от Виваком към Глобул(стационарен тел.)

prasuncho
Регистриран: 03 мар 2008, 14:20

Re: Преносимост на номер от Виваком към Глобул(стационарен тел.)

Мнение от prasuncho » 22 яну 2010, 12:24

[Quote]На мен телефона ми влиза в абонаментния план и имам неограничени разговори, т е не плащам на минута. Та сега погледнах, че за 15 дена имам почти 10 часа изговорени като аз по принцип не говоря много. Ако и в България е така съм сигурна, че много хора ще го ползват.[/Quote]

(yes)

Именно, това имах предвид.

;)

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 22 яну 2010, 12:30

[Quote]Ако и в България е така...[/Quote]

Да, но не е така. Монополиста ти предлага за 14 лв 50 мин, а конкуренцията три пъти повече. Разликата е огромна, дори да не вземем предвид такта от 60/60 на БТК.

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 22 яну 2010, 12:33

Все ми струва, че някак повече ми се иска при мобилните телефони да имам хиляди минути, не на домашните :)

А и ми се струва, че хората това искат.

Каквото и да си говорим масово домашните телефони се използват от по-възрастни клиенти или бизнес клиенти...

prasuncho

Мнение от prasuncho » 22 яну 2010, 14:16

[Quote]Да, но не е така. Монополиста ти предлага за 14 лв 50 мин, а конкуренцията три пъти повече. Разликата е огромна, дори да не вземем предвид такта от 60/60 на БТК.[/Quote]

Айде да го сметнем така: За 30 лв. получавам 3600 минути към селищни и междуселищни на БТК в България и в страните от първа зона + САЩ и Канада ПЛЮС 10 Mbps Интернет. За теб може и да е неизгодно, но за мен Е! Пък и когато имам 3600 минути, честно казано такта слабо ме интересува (не че някога ме е интересувал де). :D Да не казвам, че вкъщи имам 3 слушалки, разположени на стратегически места в стаите... ;)

Посочи ми поне бегло подобна оферта на някой от другите оператори... ама надали ще можеш. Проблемът е, че като на М-Тел и Глобул таксата е по-евтина и си мислите, че всички говорят по 50 мин. на месец, хаха! :D Сори, ама аз средно говоря над 1000.

Много сте ми смешни понякога! Всички тръбите как искате да говорите много и на много ниска цена, а винаги давате примери с 30 и 50 минути, хахаха! :D Смешно, та чак жалко...

m75

Мнение от m75 » 22 яну 2010, 14:42

[Quote]ама аз средно говоря над 1000[/Quote]

А аз средно, минимално и максимално говоря по [B]0 мин[/B] от домашния си фиксиран телефон и така съм от няколко години, както и повечето ми познати.:D:D:D

[Quote]винаги давате примери с 30 и 50 минути[/Quote]

Сигурен съм, че нямаш понятие колко се говори от фиксираните на БТК.

prasuncho

Мнение от prasuncho » 22 яну 2010, 16:05

[Quote]Сигурен съм, че нямаш понятие колко се говори от фиксираните на БТК.[/Quote]

А ти пък откъде имаш понятие след като нито ти, нито повечето от близките ти използвате фиксиран на БТК? Или получаваш информация свише, от зелените човечета? :D

[B]P.S.[/B] Нали се сещаш, че аз също мога да твърдя, че говоря поне 10 пъти повече с фиксирания, отколкото ти с мобилния (и това няма да е никак далече от истината), ама за човек като теб не си струва усилията... :D Ти се радвай, че се чуваш с всичките си познати по мобилния, нищо че в най-общия случай си казвате по едно "Здрасти". :D

m75

Мнение от m75 » 22 яну 2010, 16:25

Пак дрън, дрън. :D Това колко ти говориш няма значение, предполагам такива като теб са малцинство. А за мнозинството, за които фиксирания телефон не е основен, е по-изгодно да си пренесат номерата някъде по-далеч от БТК.

prasuncho

Мнение от prasuncho » 22 яну 2010, 17:34

Малцинство или мнозинство - получаваме си потреблението, а такива като теб нека бягат по-далеч и да си говорят по 30 и 50 минутки на месец с ниска такса. :D

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 22 яну 2010, 18:05

Голям спор, голямо нещо :)

prasuncho, извини ме, но наистина според мен МНОЗИНСТВОТО не използват толкова много фиксиран телефон.

А и отделно ти коментираш една оферта, която върви с интернет и мобилен телефон, т.е. това не е оферта само за фиксиран телефон. Ако сравняваме оферти само за фикс, то със сигурност Виваком са най-НЕизгодни и ти не можеш да го отречеш. Редно е при сравнение да сравняваме една и съща услуга като цени при различните оператори.

prasuncho

Мнение от prasuncho » 22 яну 2010, 18:16

Права си, не коментираме само стационарни, но обясни ми как така хем мнозинството не ползват фиксиран телефон, хем БТК държи монопол на този пазар???

Дори и да не ползвам интернет, пак бих сключил договор за 30 лв. за останалите условия. Но какво щастливо обстоятелство, че ползвам и Интернет (тц, тц) - и ми идва още по-изгодно. Но явно на който друг оператор ги няма тези условия, именно неговите потребители злобеят... :D и, естествено, точно тези потребители не ползват фиксирани услуги... колко удобно, нали? :D Така ще е, като е кисело гроздето... (woo)

Отговори