Преносимост на номер от Виваком към Глобул(стационарен тел.)
-
- Регистриран: 06 фев 2010, 22:33
Re: Преносимост на номер от Виваком към Глобул(стационарен тел.)
При тази услуга качеството е почти като на фиксираната мрежа на Виваком с медни проводници. Ползвам я най-често от IP или фиксиран Виваком телефон, посредством индивидуалния номер за достъп. Често пъти и през компютър я ползвам, без никакъв телефон.
Изключително удобно и качествено, при това без договори и сметки, и с 3 мес. безплатно ползване при всяко презареждане на кредит.
[u] JustVoIP.com [/u] > Rates /en/calling-rates.html
> Features
JustVoip came up with several clever features to make it even easier to call your friends and family, meet new people, get an answer to your questions and to manage your calls.
Check them out by clicking the more info buttons.
Phone-to-phone
Local access number
[i] Use your JustVoip credit for Mobile Calls!
Make good use of your Freedays and credits by making cheap regular and mobile phone calls via our access numbers: [/i]
SMS
Areacode
Reselling
Enjoy! ;)
Изключително удобно и качествено, при това без договори и сметки, и с 3 мес. безплатно ползване при всяко презареждане на кредит.
[u] JustVoIP.com [/u] > Rates /en/calling-rates.html
> Features
JustVoip came up with several clever features to make it even easier to call your friends and family, meet new people, get an answer to your questions and to manage your calls.
Check them out by clicking the more info buttons.
Phone-to-phone
Local access number
[i] Use your JustVoip credit for Mobile Calls!
Make good use of your Freedays and credits by making cheap regular and mobile phone calls via our access numbers: [/i]
SMS
Areacode
Reselling
Enjoy! ;)
mkpetkov: Щом казваш. В последните 4 години общо към 20 мин. съм нямал нет. Мои приятели с ЛАН докладват съвсем други цифри. Пак казвам: Зависи от нуждите на конкретния потребител. Ако можеш в някоя буря да караш 3-4 часа без нет ЛАН-а е ОК, защото действително няма значение дали ще изтеглиш даден филм сега или след 4-5 часа. Ако обаче от това ти зависи работата въобще не е ОК (beer)
Пич, кабелите много отдавна не висят по дърветата...
Аз затова казвам качествено изграден ЛАН мрежи. При тях проблемът с бурите е толкова актуален, колкото и при ADSL-a.
Иначе някои хора имат късмет и няма проблеми и на ADSL, това е ясно, но все пак не е много добре да се разчита на късмет.:)
Иначе някои хора имат късмет и няма проблеми и на ADSL, това е ясно, но все пак не е много добре да се разчита на късмет.:)
Това, че АДСЛ-а е супернадежден, са глупости... На ден ми прекъсва поне по няколко пъти и се налага да рестартирам модема.... Дори си купих една джаджа да правя рестартирането с дистанционно, че ми писна... Да не говорим че един път ми се обади някаква операторка да ми обясни, че, виждаш ли, ъплоъда ми бил 4 пъти повече от даунлоуда, а трябвало да бъде 4 пъти по-малко :S
Отделно от това през тъпия АДСЛ не може да се гледа на практика никкава онлайн ТВ - дори супер леката бТВ от сайта им прекъсва.... На няколко различни лаптопа и с различни браузъри пробвано - на всички до един!
Отделно от това през тъпия АДСЛ не може да се гледа на практика никкава онлайн ТВ - дори супер леката бТВ от сайта им прекъсва.... На няколко различни лаптопа и с различни браузъри пробвано - на всички до един!
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
8) При мен кабелите са по дърветете и по стълбовете. За да ми прекарат нета размотаха около 400 м кабели (woo):D
При бурия или при строителни некадърници се случва да нямам нет по 3 до 12 часа , но е много рядко. По 3-4 до 5 пъти годишно.
Работата ми зависи от нета и точно и за това съм на лан. По-добре да търпя рядко без нет от колкото да ми цикли постоянно. Скоростта ми е различна взависимост от времето , но примерно снощи около 9 часа дръпнах филм от 1,5 GB за 32 сек. Мисля , че това е достатъчно показателно и мотивиращо. :D
При бурия или при строителни некадърници се случва да нямам нет по 3 до 12 часа , но е много рядко. По 3-4 до 5 пъти годишно.
Работата ми зависи от нета и точно и за това съм на лан. По-добре да търпя рядко без нет от колкото да ми цикли постоянно. Скоростта ми е различна взависимост от времето , но примерно снощи около 9 часа дръпнах филм от 1,5 GB за 32 сек. Мисля , че това е достатъчно показателно и мотивиращо. :D
Именно. Някои имат късмет, но очевидно много нямат и де факто точно на АДСЛ никак не може да се разчита що се отнася до надеждност (И обслужване).:)
Докато един ЛАН с оптика до блока е съвсем друга работа - по дефиниция ще е с класи над АДСЛ-а във всяко отношение.:)
Докато един ЛАН с оптика до блока е съвсем друга работа - по дефиниция ще е с класи над АДСЛ-а във всяко отношение.:)
Kobretti: Накарай ги да ти сменят модема. Вероятно там ти е проблема.
При положение че като ми пуснаха нета им отне точно ДЕСЕТ дена да го подкарат, и смениха ТРИ модема междувременно, като ми се наложи ТРИ работни дни да си бъда у нас да чакам техник да провери какво става, някак си хич не ми се занимава със същото... просто договорът изтича и чао...
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
1.5gb*1024=1536mb
1536/32sek=48mb/sek*8=384megabit.ква е тая супер лан-ка (whistle) че има гигабитови мрежи има,ама къв е тоя доставчик,че да севържа и аз на него
1536/32sek=48mb/sek*8=384megabit.ква е тая супер лан-ка (whistle) че има гигабитови мрежи има,ама къв е тоя доставчик,че да севържа и аз на него