Преплатен план за смартфони с интернет
Re: Преплатен план за смартфони с интернет
[Quote]+Talk Extra M-30+30 минути към всички мрежи-5,90[/Quote]
Не искам да издребнявам, ама понеже и аз така се бях заблудил - тия минути важат дефакто към мтел и глобул, защото ги водят[B] към други[/B], а не[B] към всички.[/B] :)
Иначе, да - тази комбинация е огън :D
Не искам да издребнявам, ама понеже и аз така се бях заблудил - тия минути важат дефакто към мтел и глобул, защото ги водят[B] към други[/B], а не[B] към всички.[/B] :)
Иначе, да - тази комбинация е огън :D
Пуснах си една карта на фрий даже и дупарски номер избарах, че и нано сим имаха.
За сега е добра офертата, месеците като не съм тука трябва да вкарам 2 пакета по 3,90 за да пазя номера, иначе всичко ток.
500МБ, 60+60 към всички и 60смс :)
В САЩ плащах 50-65$ ,така че не е голям проблем. на боб 1вия месец ударих 120лв сметка въпреки 50лв лимит.
За сега е добра офертата, месеците като не съм тука трябва да вкарам 2 пакета по 3,90 за да пазя номера, иначе всичко ток.
500МБ, 60+60 към всички и 60смс :)
В САЩ плащах 50-65$ ,така че не е голям проблем. на боб 1вия месец ударих 120лв сметка въпреки 50лв лимит.
отиди в бизнес център на М-Тел ще получиш най - добрата оферта.
Mtel Smart 1 и забравяш за всичко останало.
Хау.
Хау.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
:D:D:D(yes)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Закъсня баце, изтърва клиента :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
[Quote]Data prima-400 МВ за 120 дни-14.90 лв.Пропуснах да отбележа,като искаш и номер,вземаш една слушалка и една предплатена или bob.....и си готов...за връзка със света и BG....[/Quote]
Само дето отчитането е на 20 кб блоково и познай за колко време ще ти свършат и колко от тези 400 мб ще си използвал. Особено при приложения за времето на смартфона и viber примерно, всяка конекция от 1-2 кб ще.се отчита за 20 кб. Накрая няма да си пилзвал и 100 мб и ще ти е свършила примата.
Само дето отчитането е на 20 кб блоково и познай за колко време ще ти свършат и колко от тези 400 мб ще си използвал. Особено при приложения за времето на смартфона и viber примерно, всяка конекция от 1-2 кб ще.се отчита за 20 кб. Накрая няма да си пилзвал и 100 мб и ще ти е свършила примата.
Нали разбра,че като 60+60 не е към всички,а те таксуват ако говориш към вивакомски номер.Примерно ако говориш с вивакомски може да си пуснеш 150 минути към виваком и да намалиш към "всички" което си е към "други" всъщност.
Хм, тоя смарт вярно по-добра оферта изглежда.
Само да питам, понеже аз ще съм тука 3-4месеца после заминавам пак за толкова, и пак се връщам, как седат нещата с пазенетомна номер на Мтел Смарт? На вива трябва да имам активни 2 пакета по 3,90. Мтела ако не го ползвам месец какво?- трият ли номера?
Само да питам, понеже аз ще съм тука 3-4месеца после заминавам пак за толкова, и пак се връщам, как седат нещата с пазенетомна номер на Мтел Смарт? На вива трябва да имам активни 2 пакета по 3,90. Мтела ако не го ползвам месец какво?- трият ли номера?
Добре изглежда, но не забравяй, че при Мтел:
[Quote][B]При достигане на включения трафик на максимална скорост, скоростта за пренос на данни ще бъде намалена до 64 Kbps[/B][/Quote]
А при Вива е:
[Quote][B]11) След изчерпване на включените данни на максимална скорост за допълнителните пакети +NET, скоростта на пренос на данни са ограничава на 128 Kbps.
[/B][/Quote]
Тука след, като си изчерпиш бързите мегабайти нета ти е поносимо добър, докато при другите е неизползваем!;)
[Quote][B]При достигане на включения трафик на максимална скорост, скоростта за пренос на данни ще бъде намалена до 64 Kbps[/B][/Quote]
А при Вива е:
[Quote][B]11) След изчерпване на включените данни на максимална скорост за допълнителните пакети +NET, скоростта на пренос на данни са ограничава на 128 Kbps.
[/B][/Quote]
Тука след, като си изчерпиш бързите мегабайти нета ти е поносимо добър, докато при другите е неизползваем!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra