Препоръчаите ми най добрия според вас телефон за музика без значение
Re: Препоръчаите ми най добрия според вас телефон за музика без значе
за мен най-важното в един музикален телефон е да има вграден 3.5 мм жак без него тц лично мнение
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
А бе и с преходник да е, не е фатално, ако слушалките са качествени. Да не говорим, че може да си вземе и безжични.
Все пак личното ми мнение е, че W серията е маалко над средния клас. Музикални са да, но за ''най-добрия'' не стават.
Все пак личното ми мнение е, че W серията е маалко над средния клас. Музикални са да, но за ''най-добрия'' не стават.
Дранкате за глупости,ама никой не каза истинският мерцедес,Iphone 3gs:)
Когато чуете от него музика тогава пишете за най-добри звуци:)
Когато чуете от него музика тогава пишете за най-добри звуци:)
-
Хм, музиката си я слушам баш от него, а и както виждаш съм го препоръчал, заедно с още няколко модела... Но чак най-добър едва ли е...
Все пак бъркаш. Аз го казах.
Все пак бъркаш. Аз го казах.
Така е бъркам:D
Не си го купувайте,за нас ще има повече:)
кисело е гроздето като си нисък и не можеш да го стигнеш.....
Не си го купувайте,за нас ще има повече:)
кисело е гроздето като си нисък и не можеш да го стигнеш.....
-
Ти каза: ''никой не каза истинският мерцедес,Iphone 3gs:)''
Аз казвам, че бъркаш, понеже аз го казах преди теб, а не че не е добър за музика.
Освен т'ва к'во значи ''гроздето е кисело, за нас ще има повече''... Два 3GS-а ли ще си вземеш??
Пък ако аз съм нисък, к'во да кажат хората по 1.80...
Аз казвам, че бъркаш, понеже аз го казах преди теб, а не че не е добър за музика.
Освен т'ва к'во значи ''гроздето е кисело, за нас ще има повече''... Два 3GS-а ли ще си вземеш??
Пък ако аз съм нисък, к'во да кажат хората по 1.80...
[Quote]Тема: Re: Препоръчаите ми най добрия според вас телефон за музика без значе
Автор: nov9
Публикувано: 17.08.2009 18:16
Хвърлил съм око на sony ericsson w995 защото съм фен на марката[/Quote]
Като си фен на марката, тогава би ли си купил друга?
Автор: nov9
Публикувано: 17.08.2009 18:16
Хвърлил съм око на sony ericsson w995 защото съм фен на марката[/Quote]
Като си фен на марката, тогава би ли си купил друга?
Има няколко музикални модела, които са безспорни лидери в своя клас (ако говорим общо за музикален клас устройства с GSM функционалност)..
Първо място се заема безкомпромисно от Моторола ROKR E8. Това е най-добрият музикален телефон в света и освен личното ми мнение се позовавам и на многобройни обективни фактори (има достатъчно много ревюта, където апаратът е тестван с различни програми за да се установи това, вкл. в M-R). Всеки който се e интересувал знае вече тези факти.
Второто място е малко по-оспорвано.
Бих постваил на едно ниво Nokia N91 (където е използван пълният потенцял на AIC33, в другите XM модели част от функциите са му заключени, ако ми позволиш да се изразя така), Samsung i450 и iPhone, които успешно се вписват сред най-добрите музикални решения на пазара. N91 дълго време беше най-добрият музикален модел, преди короната да грабне Е8..
Като цяло моделите на Самсунг от "F" серия (където е използван Ice Power всъщност) могат да се причислят към второто място, въпреки, че автоматичният еквилайзер е голяма глупост според мен..
Към трето място причислявам W9** серия на уолкмен - тежката артилерия на музикалните телефони на SE е превъзходна, като динамика на звука няма кой да се сравни с уолкмените..
Съвета ми: взимай си Е8 или N91 и наистина ще чуеш музкиката..:)
Първо място се заема безкомпромисно от Моторола ROKR E8. Това е най-добрият музикален телефон в света и освен личното ми мнение се позовавам и на многобройни обективни фактори (има достатъчно много ревюта, където апаратът е тестван с различни програми за да се установи това, вкл. в M-R). Всеки който се e интересувал знае вече тези факти.
Второто място е малко по-оспорвано.
Бих постваил на едно ниво Nokia N91 (където е използван пълният потенцял на AIC33, в другите XM модели част от функциите са му заключени, ако ми позволиш да се изразя така), Samsung i450 и iPhone, които успешно се вписват сред най-добрите музикални решения на пазара. N91 дълго време беше най-добрият музикален модел, преди короната да грабне Е8..
Като цяло моделите на Самсунг от "F" серия (където е използван Ice Power всъщност) могат да се причислят към второто място, въпреки, че автоматичният еквилайзер е голяма глупост според мен..
Към трето място причислявам W9** серия на уолкмен - тежката артилерия на музикалните телефони на SE е превъзходна, като динамика на звука няма кой да се сравни с уолкмените..
Съвета ми: взимай си Е8 или N91 и наистина ще чуеш музкиката..:)
Nokia N91 8GB. Това е телефонът за музика. Никой досега не го е надминал. Само дето цената му си стои леко надута при оглед на това, че е модел 100 години (говоря за нов, има го още - да!).
Моторола Е8 за нищо не става! Не се залъгвай. Не е чудно, че Мото се сутремиха към дъното - телефоните им не са като едно време. Звукът на N91 е на светлинни години от тая пародия Е8.
И говорим за сравнение с едни и същи слушалки - Sennheiser CX300 - не са скъпи, но за цената си са може би най-добрите в момента.
Моторола Е8 за нищо не става! Не се залъгвай. Не е чудно, че Мото се сутремиха към дъното - телефоните им не са като едно време. Звукът на N91 е на светлинни години от тая пародия Е8.
И говорим за сравнение с едни и същи слушалки - Sennheiser CX300 - не са скъпи, но за цената си са може би най-добрите в момента.
Моя съвет е не купувайте спрямо слушалките .. какъвто и телефон да си купиш слушалките в коша и си купуваш нещо качествено. Напълно безмислено е да се купува телефон защото имал хубави слушалки (no)