Препоръчаите ми най добрия според вас телефон за музика без значение

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Re: Препоръчаите ми най добрия според вас телефон за музика без значе

Мнение от jamesjames » 18 авг 2009, 13:12

Не съм съветвал никой да си купи телефон, заради слушалките. Тези в комплектите за нищо не стават, ако наистина търсиш качество. Казах го, поради други две причини:
1. Няма как да се говори за ''най-добрия музикален телефон'', ако се използват слушалки, които не могат да разкрият потенциала му.
2. Когат се определя бюджета за покупката, трябва да се вземе предвид отделянето на не малка сума за свястни слушалки. Ако са безжични, сумата си става доста стабилна.
Естествено, че няма да си купува телефона спрямо слушалките.... :X

Както казах от Moto нямам впечатления. Колкото до телефоните с Ice Power на Samsung и iPhone, съм абсолютно съгласен.
Въпросът опира повече до това какво друго ще иска авторът на темата, освен музиката.

nov9
Регистриран: 01 авг 2009, 17:19

Мнение от nov9 » 19 авг 2009, 18:07

Харесах си и SAMSUNG F400 дали падам много ниско с него :|

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 19 авг 2009, 18:12

Ами не. F серията на Samsung е доста добра за музика, макар и да не е най-доброто.

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 20 авг 2009, 18:39

Разгледай и Е8. Дизайнът е феноменален, а материалите, от които е направен превъзходни. Телефонът изглежда така, все едно струва два пъти по-скъпо, а и както казах: това все пак е най-добрият музикален телефон..

Иначе F400 не е никак лош избор, все пак е с Ice Power (въпреки, че технологията е отлична, все пак за мен не е най-доброто възможно нещо по отношение на звукови качества, но е доста над средното ниво..)..

Между другото F400 е двоен слайдер с доста мощен говорител, който отново е направен в сътрудничество с Bang&Olufsen..;)

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 22 авг 2009, 19:36

Момчета, без да се обиждате, ама какви са тези телефони, които си препоръчвате. Първо, че е съмнително доколко са добри в музикално отношение, второ, дори и да са, предпочитам телефонът, който бих си купил, да е от това столетие.(whistle)

nov9
Регистриран: 01 авг 2009, 17:19

Мнение от nov9 » 22 авг 2009, 21:28

дизел ти не препоръча нищо:|

hull
Регистриран: 31 дек 2008, 12:06

Мнение от hull » 23 авг 2009, 09:48

W995 е наистина с добър sound с качествени слушалки, взех си го от един internet магазин виж на [b]*****[/b], с 8гб карта в комплета и го предлагат на 640лв.
Успех.

[i]Е стига вече с тези реклами!!![/i]
vladovn

Отговори