Препоръчайте ми телефон с 2 сим карти

scarybear
Регистриран: 06 авг 2007, 10:32

Re: Препоръчайте ми телефон с 2 сим карти

Мнение от scarybear » 06 май 2012, 10:36

Ама този ipro с 2 радиомодула ли е? Защото преди време, когато търсих аз да си купя, подразбрах че е с 1 и това ме отказа от покупка.

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 06 май 2012, 10:58

Хммм,не съм се замислял.Като се върне жената довечера ще проверя,но имай на в предвид,че айпрото бе на разпродажба в метро и за това бе на тази цена,иначе бе над 60лв.;) За този който ти дадох по нагоре съм сигурен,че е с два,но е по скъп обаче е доста по качествено направен(е поне пластмасата е доста добра-софт) и с по хубав дисплей ;) В айпрото открих и друг недостатък освен БТ (няма начин за тези пари) няма повишаващо звънене и когато го оставиш на голяма сила ще привлечеш погледи даже и на стадиона:D:D. М/у другото самсунга който посочиха по нагоре е доста добър ако не те притеснява двойно по голямата цена.

sabin_zaimov
Регистриран: 03 май 2011, 20:40

Мнение от sabin_zaimov » 06 май 2012, 12:30

Като ползвател на телефони с две сим карти ти казвам, че телефон с два радиомодула не е най доброто решение. Говориш по едната, на другата ти звънят и дава само свободно. Най доброто и практично решение е телефон с един радиомодул с пренасочване на двете карти помежду им. Когато говориш по едната и ти звънят на другата, този които те набира или ще му дава заето или ще чуе съобщение, че абоната разговаря. Като марка телефон минах през едно китайче след това Huawei. Накря вече съм със Samsung Galaxy Y Duos мисля да карам по дълго време с него.

rado243

Мнение от rado243 » 06 май 2012, 13:26

[Quote]Говориш по едната, на другата ти звънят и дава само свободно. [/Quote]
Аз също не държа на двата радиомодула,но си в грешка,че само дава свободно,при мен почва да издава слаб пукащ сигнал който ме предупреждава,че имам входящо повикване на някоя от другите карти;)

scarybear

Мнение от scarybear » 06 май 2012, 14:24

Не дава свободно, а си звъни и можеш да вдигнеш :P

Faith
Регистриран: 18 сеп 2007, 01:46

Мнение от Faith » 06 май 2012, 15:08

Колко време ти кара батерията и с какво натоварване?

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 06 май 2012, 16:19

И аз съм скептичен, когато чуя за разни реплики, меплики, тамагоджита и китайски тутурутки, но от друга страна 35лв къде ли не си ги дал.... Бих си взел само за теста една такава джаджа при следващото ми посещение на Метро, ако разбира се има подобна промоция...
Иначе мога и аз да дам само един положителен глас за Samsung B5722, колега от бившата ми работа имаше такъв, който ползва повече от 2 години и е адски доволен. Единственото, което на мен не ми хареса е, че няма WiFi, но пък от друга страна, като гледам, че по изисквания не е и необходим го превръща в добър избор, ако ти се дават допълнителни пари. Ако питаш мен пробвай с нещо евтино, пък ако не те у-ва тогава скачай на над 100 лв ;)

scarybear

Мнение от scarybear » 06 май 2012, 16:50

С половин час разговори, 1ч. музика и малко снимки - 4-5 дена, но го взех втора ръка.

rado243

Мнение от rado243 » 06 май 2012, 17:14

[Quote]Не дава свободно, а си звъни и можеш да вдигнеш [/Quote]:|
Аз ли не мога да разбера или ти приказваш на изуст,когато ГОВОРИШ по едната карта и ти звънят по другата(при мен от другите) почвам да чувам едно почукване което е сигнал,че ме търсят по друга карта и естествено натискам зел. слушалка и почвам да провеждам разговор по другата карта като първата по този начин е приключила.Как да ти го бесня по подробно не знам(angry):| И това се е случвало 3-4 пъти за година(angry) Както ти го даваш излиза,че можеш да проведеш конферентен разговор м/у три мрежи което сигурно и смарт с програма трудно би го сторил:D

sabin_zaimov
Регистриран: 03 май 2011, 20:40

Мнение от sabin_zaimov » 06 май 2012, 18:35

Явно леко не сме се разбрали казвам, че дава само свободно на човека който те търси, а като са пренасочени човекът който те търси разбира, че в момента разговаряш и не държи линията дълго време. Аз лично много се дразня ако разговарям 20 - 30 сек. да чувам разни почуквания и т.н. А иначе на телефона батерията държи максимум три дни, като не му изключвам интернета през 3G

Отговори