Препоръчайте ми телефон с 2 сим карти
Препоръчайте ми телефон с 2 сим карти
Здравейте,
Моля, препоръчайте ми телефон с две сим карти, но условието ми е да бъдат с два радио модула. И тъй като в каталога тук не е описано като статистика бих искал да ми помогнете.
За момента съм се насочил към някакъв Самсунг и цената да бъде до 150лв, 200 - МАКС.
Ако има и нещо стойностно на някоя друга марка, също съм отворен към предложения. А телефона конкретно ще ми трябва САМО за говорене, дори и да е нещо от рода на Нокия с фенерче - никакви проблеми, само да е с два радио модула.
Благодаря предварително.
Моля, препоръчайте ми телефон с две сим карти, но условието ми е да бъдат с два радио модула. И тъй като в каталога тук не е описано като статистика бих искал да ми помогнете.
За момента съм се насочил към някакъв Самсунг и цената да бъде до 150лв, 200 - МАКС.
Ако има и нещо стойностно на някоя друга марка, също съм отворен към предложения. А телефона конкретно ще ми трябва САМО за говорене, дори и да е нещо от рода на Нокия с фенерче - никакви проблеми, само да е с два радио модула.
Благодаря предварително.
Re: Препоръчайте ми телефон с 2 сим карти
http://www.focalprice.com/MHR27B/C5_22_QVGA_Screen_Quadband_Dual_SIM_Dual_Standby_Fashion_Cell_Phone_with_TV_FM_Camera_Bluetooth_2_GB_TF_Card_Support_Black.html
Aз карам по вече от година с такъв(само дето моя е с 3 карти) и съм много доволен.Много добра изработка и стабилна работа,меню на нокиа,аксесоари и батерия на нокиа;) Има си някои особености,но се свиква,камерата му е ужасна,но пък като засвири го чувам през две стаи:D
Aз карам по вече от година с такъв(само дето моя е с 3 карти) и съм много доволен.Много добра изработка и стабилна работа,меню на нокиа,аксесоари и батерия на нокиа;) Има си някои особености,но се свиква,камерата му е ужасна,но пък като засвири го чувам през две стаи:D
Samsung c6112 duos. Два отделни независими радиомодула. Цена нов 190 лева. батерия поне 3дни с доста разговори. един от най компактните дуал сим телефони на самсунг.
[Quote]Samsung c6112 duos. Два отделни независими радиомодула. Цена нов 190 лева[/Quote](yes)
Малко старичък и големичък:D Имам такъв изобщо не е ползван на 0часа-125лв;)
Малко старичък и големичък:D Имам такъв изобщо не е ползван на 0часа-125лв;)
Аз казвам за колко съм го купил преди 2 години и че все още работи. Не съм търговец и не си рекламирам тук стоката.
А за размерите - това е най-малкия Самсунг.Сравнение с китайски модели нямам намерение да правя - ако ще и с пет карти да са.
А за размерите - това е най-малкия Самсунг.Сравнение с китайски модели нямам намерение да правя - ако ще и с пет карти да са.
Много хора като теб са предубедени към китайските модели, и аз бях такъв, няма да си кривя душата ;) Но ходихме с един приятел до Метро преди месец и имаше промоция: китайски телефон с две сим карти за 35 лв. (woo) С ДДС!!! При тази супер атрактивна цена изоставих всички предразсъдъци и купих един с идеята, че винаги мога да го продам. Телефона е страшен, отвява Нокиа 1616(която ползвах за втори телефон) като пътен знак. Супер готино меню, много добре организирано. Работата с две сим карти е песен!!! Освен това има екстри, които нито една Нокиа за 35 лв. няма( то и няма Нокиа за 35 лв. нов :D) като bluetooth, аудио/видео плеър,слот за microSD карта памет,кабел за връзка с компютър,камера, радио, handsfree слушалки в комплекта!!! Говорителя на телефона свири уникално силно!!! Въобще Нокиа загубиха позиции и в най-ниския клас, не само при смартфоните!!
Ето линк към модела:
http://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/ipro/i8-pro-p56869110/opisanie.html
Ето линк към модела:
http://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/ipro/i8-pro-p56869110/opisanie.html
Samsung B5722 - 2 радиомодула, добра батерия, капацитивен дисплей, добър звук, добра камера, има доста функции. Като недостатък мога да вметна, че няма 3.5мм жак за слушалки и не може да пише смс на кирилица. Всичко друго е о.к. ;)
Точно, Samsung B5722 от личен опит го препоръчвам като точното попадение!(yes)
Цъ,Милене грешиш ама само в снимката която си дал:D Модела(в метро) е i8 pro на iPro;) Аз взех 2:D един подарих другия оставих на жена ми;) която учудващо добре се справи с него:D единствения проблем който открих бе в това,че не трябва да отдалечаваш БТ-слушалката на по вече от 2-3 метра,че почва да шуми;) но все пак китайския C-5i който му предложих е доста по добре като изработка,материали,дисплей и чуваемост(иначе софта и процесорчето са еднакви)
http://www.alibaba.com/product-gs/434223502/GSM_GSM_Phone_i8_pro_from.html
http://www.alibaba.com/product-gs/434223502/GSM_GSM_Phone_i8_pro_from.html
Прав си, това е правилната снимка (yes) Онази я взех от първия резултат в Гугъл, който излезе, не ми се търсеше по-дълбоко, все пак е събота, почивен ден :D Иначе потвърждавам всичко останало, което съм казал за този уникален телефон в най-ниския клас, просто помита най-евтините модели на Нокиа отвсякъде (yes)