При кой оператор и кой план ще препоръчате ?

cheto
Регистриран: 04 авг 2006, 20:45

Re: Re: При кой оператор и кой план ще препоръчате ?

Мнение от cheto » 02 мар 2016, 10:57

Мерси за предложенията ;)
Изглежда ок плана при другите два оператора с 1000 минути и 2гб нет.
Само трябва да видя дали го има още.
При мтел новите планове не са с включени минути към стационарни и това не им харесвам като предложения.
Мтел имат ли план който предлагат ако идваш от друг оператор ( примерно като този на вива и теленор ? ) и дали биха го предложили, за да не се прехвърлям ?

За телефон не съм мислил. Може би бих взел нещо ако ми допадне телефона, цената, но не е задължително. Засега избирам само удовлетворяващ ме план.

terry1
Регистриран: 24 сеп 2007, 17:01

Re: Re: Re: При кой оператор и кой план ще препоръчате ?

Мнение от terry1 » 02 мар 2016, 15:31

Абонат съм им откакто ги има. Започнах да имам много проблеми в последните 4-5 години, не съм ги сменял защото ползвам всичко каквото предлагат, семейството ми ползваме техни карти и все си казвах майната му. Ще ти разкажа само за последната година. Плащам само по банка, но стана редовно Виваком все да не получават парите, да отивам в магазин с платежното а някаква нагла и проста продавачка да ми казва че не е платено. Дори съм си правил опита да говоря едновременно в магазина и на 123 и от двете места дават коренно различно инфо. После, промениха срока на договора ми и ме убеждават че датата на копието което имам всъщност не е правилна. Как без да съм подписвал нещо, те го променят? След двумесечно разследване, се оказа че грешат, пари не ми върнаха, обяснението че не било станало кой знае какво!?! Опитах да спра същият договор, две седмици след като изтече предизвестието,и след поне 5 обаждания беше прекратен. Надвнесена сума? Няма. От месец ноември до днес, се опитвам да прекратя застраховка vivacare, още не е прекратена. Опитах да разбера колко конкретно дължа при преждевременно прекратяване, оказа се че за 1 от картите които исках да спра дължа два пъти повече отколкото таксите на двете до края на договорите им. Как се смята? По тайна формула. Не става да си платиш вноските до края и да приключиш договора, трябва да плащаш и един куп неясни неустойки. Преди няколко месеца имх 6 карти, интернет, фикс, тв, и нито едно просрочено плащане, сега картите са 3 и останалите скоро тази година ги премахвам. Вече ползвам Теленор и съм доволен, за ТВ и нет също има достатъчно доставчици. От тазмесечната промоция на самсунг -60%, виж цените при тях с отстъпката са по високи отколкото в Технополис без отстъпка. Чисти измамници Това е фирма тумор, с политически чадър да правят каквото си искат. Ако с Топлофикация няма откачване, тук имаш избор да не ги почваш изобщо.
Достатъчно изчерпателен ли бях?

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Мнение от velnsl » 04 мар 2016, 17:36

И аз съм бил на вива фрий. Странно, аз пък съм безкрайно доволен от тях.
Веднъж ми надписаха само СМС-и 7бр за 12 секунди. Писах молба и ми ги приспаднаха. Ама съм нямал никога договор с тях.
Ментел: калъфите смотани ми надписали интернет на телефон Нокия С1-01. Даже и съм влязъл два пъти за 2 секунди в нета, не веднъж.
Писах им молба, оплакване, опровержение.
Отговор: Ползвал сте, господине. Системата показва.
Само за сведение на тоя телефон му трябват 3 секунди да си зареди указателя, а аз за 2 секунди дав пъти в нета.

stancho1
Регистриран: 29 яну 2008, 00:17

Re: При кой оператор и кой план ще препоръчате ?

Мнение от stancho1 » 04 мар 2016, 18:36

Теленор за 15,99-2000мин. и 2000MB и за
22,99 - неограничени разговори и 3000MB.И за двата плана Facebook неограничен достъп.

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Re: Re: При кой оператор и кой план ще препоръчате ?

Мнение от Диян » 04 мар 2016, 19:30

[Quote]Теленор за 15,99-2000мин. и 2000MB[/Quote]
Такъв план вече няма

stancho1
Регистриран: 29 яну 2008, 00:17

Мнение от stancho1 » 04 мар 2016, 19:59

Какво имаш в предвид?

dxv_pro
Регистриран: 02 юли 2010, 18:27

Re: При кой оператор и кой план ще препоръчате ?

Мнение от dxv_pro » 04 мар 2016, 22:16

Мтел - 10лв такса, 1000 национални минути, 1000MB на бързи после на 64Kbps. На това преподписах аз, но си я изпросих. Казах им че ще мина на вива и набързо ми я измислиха.
пп: запазих си 2000мин към лууп.

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Re: Re: Re: Re: При кой оператор и кой план ще препоръчате ?

Мнение от Диян » 04 мар 2016, 22:33

Мисля,че съм го написал съвсем ясно-няма такъв тарифен план.
Ако има дай линк или се обоснови,скрит ли е,явен ли е...?

bomobilebulgaria
Регистриран: 04 авг 2006, 22:05

Re: Re: Re: Re: Re: При кой оператор и кой план ще препоръчате ?

Мнение от bomobilebulgaria » 10 мар 2016, 18:31

Нещо последните 2 месеца 10-те ГБ на мтел взеха да не ми стигат и се чудя на кой оператор да взема още една карта с мобилен нет, та като съм в града да минавам през нея ..
Та ЛТЕ предлагат за сега Макс и Теленор.. Мисля да отнеса по една карта за мобилен нет от двата оператора и да преценя коя ще ми върши повече работа и има по сериозен обхват и скорост най-вече..
[u]Само искам да попитам колко време беше срока за отказ от услуга, след като е била активирана, че да не се окажа с една торба карти..?[/u] До колкото помня беше 7 дневен срок, сега ако са го увеличили още по-добре.. И в крайна сметка, от което ЛТЕ съм по-недоволен, ще отида да прекратя договора в оказания срок ..

ПП: Между другото сега ми хрумна и за предплатените, че стават за проба, ама Глобул пускат ли ЛТЕ примерно на тази от 9.90лв. с 2000мб нет..?

dzverr
Регистриран: 11 дек 2014, 09:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: При кой оператор и кой план ще препоръчате ?

Мнение от dzverr » 10 мар 2016, 19:33

Теленор имат нов предплатен пакет, който става за 4г. 2.99 за 500 МБ, 7 дни валидност

Отговори