При кой оператор и кой план ще препоръчате ?
При кой оператор и кой план ще препоръчате ?
В момента ми изтича договора към мтел и се чудя при кой оператор да отида или да остана при тях. Ползвам около 500 мин месечно, като говоря и със стационарни номера. Мобилен интернет около 1-2 гб. Може ли да споделите какви са актуалните оферти при прехвърляне и/или при мтел какво може да се поиска. Мерси
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: При кой оператор и кой план ще препоръчате ?
виж дали важат офертите за прехвърляне към теленор и виваком за 15лв 2гб нет и 1000 минути
Иначе от новите планове на виваком гледам Smart Net L за 20лв 500 минути и 5гб нет ще ти дойде добре доста.ако го комбинираш с други услуги на виваком идва 16лв.
Иначе от новите планове на виваком гледам Smart Net L за 20лв 500 минути и 5гб нет ще ти дойде добре доста.ако го комбинираш с други услуги на виваком идва 16лв.
Боб...имат добри планове и Най-важното не се обвързваш с договор!!!
За Теленор съм сигурен, че все още дават сейвинг плана за 15лв. при прехвърляне с включени 1000 национални минути в това число и стационарни без номера започващи с 0700, плюс 2000 мб. нет, които се ползват и в 4G мрежата им! Мисля, че идеално, ще те устрои. Ако пък си свикнал от Мтел да ползваш пакетни услуги, то Виваком е идеалната партия за теб. Дори и да не предлагат скрития си план при прехвърляне, то и обновените им сега са доста добри, и ще покрият изискванията ти.
Сега влизах и в сайта на Мтел, че отдавна не го бях правил - ами много постно. Реално имат един вид, който става за ползване и това е "Безкрай". Всичко друго е в архива, което ме навежда на мисълта, че е възможно да се случи тези дни някакво обновяване, с нови - свежи планове.
Не каза, ще взимаш ли нов смартфон с новия договор?
Сега влизах и в сайта на Мтел, че отдавна не го бях правил - ами много постно. Реално имат един вид, който става за ползване и това е "Безкрай". Всичко друго е в архива, което ме навежда на мисълта, че е възможно да се случи тези дни някакво обновяване, с нови - свежи планове.
Не каза, ще взимаш ли нов смартфон с новия договор?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Не препоръчвам виваком на никой. Изключително некоректна фирма с безброй лоши практики, къде от простотия на персонала или налагани от компанията. Казвам това като техен дългогодишен клиент.
Re: Re: При кой оператор и кой план ще препоръчате ?
Би ли се обосновал, с какво са били некоректни към теб, като техен дългогодишен клиент? И защо си им дългогодишен клиент, след като са некоректни с теб? В този форум има практика да се плюят и операторите, и известните компании, лидери на пазара за смартфони. По този начин се объркват хората четящи и очакващи да получат ценна информация.
Всъщност, какво точно ползваш от тях? Това за персонала, което си написал се среща и при Мтел.
Сещам се за една практика, която имат Виваком, а от известно време и при Теленор. Събирането на депозити. Мярка, приета, поради некоректноста на много хора, в често срещаната схема " телефон на лизинг" и картата в тоалетната!;)
Всъщност, какво точно ползваш от тях? Това за персонала, което си написал се среща и при Мтел.
Сещам се за една практика, която имат Виваком, а от известно време и при Теленор. Събирането на депозити. Мярка, приета, поради некоректноста на много хора, в често срещаната схема " телефон на лизинг" и картата в тоалетната!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: При кой оператор и кой план ще препоръчате ?
Би ли ми казал, дали ще има събиране на депозити, ако не си вземам телефон, защото съм си харесал плана за 14 лева на вивата, но не разполагам с много пари и искам просто да отида и да се включа без депозити и накакви такива събирания на няколко месечни такси, преди да ми дадат плана ?
На място в офис на Виваком ще ти кажат със сигурност. Доколкото знам дали ще ти вземат депозит или не зависи най-вече от кредитната ти оценка. Ако си бил редовен платец, без да закъсняваш с месечните такси, бил си им дългогодишен клиент не би трябвало да имаш никакъв проблем. ;)
Към @Ванката искам да се обърна с въпроса за 4G-то на плана с 1000мин+2000МБ. Най-вероятно го използваш, защото си го тествал в периода 1 декември, 2015 г - 31 януари, 2016 г. Аз си взех плана на 3 февруари и сърфирам единствено в 3G-то им. Говоря за Леново а2010.
Към @Ванката искам да се обърна с въпроса за 4G-то на плана с 1000мин+2000МБ. Най-вероятно го използваш, защото си го тествал в периода 1 декември, 2015 г - 31 януари, 2016 г. Аз си взех плана на 3 февруари и сърфирам единствено в 3G-то им. Говоря за Леново а2010.
Re: Re: Re: Re: При кой оператор и кой план ще препоръчате ?
Всичко е строго индивидуално при Вивата. Обикновено се разбира след като се попълни договора, преди да го подпишеш. При мен лично никога не са ми искали депозит за нищо. Имам и телефон купен от тях, но преди две години. Прехвърлям и няколко карти между фирма - частно лице. Аз лично пък съм доволен. Но много трябва да се чете в малките букви и условията на сайта и на място. Аз съм на 14 лв, 1500 мин към всички и 2250 MB в комбинация за две години. И съм си екстра за моите разбирания. Това е от промоциите по нова година.За мен тези пари са добри. Просто не може 5 лв. и безкрайно минути/мегабайти. Ако има как ще си удължа договора за повече от 2 г. при тези условия. Въобще не искам да съм без договор на някакъв план при произволен оператор. Преди бях при Ментел много години, но там се връщам само ако ме завлекат с краката напред.
Re: Re: При кой оператор и кой план ще препоръчате ?
Тъй като и аз мразя Виваком и никога не бих подписал с тях, без значение от условията ще обясня на Ванката защо.
- Подписвам на вивафри. Обяснява ми се минути към всички, mb, супер изглеждаше. Да ама не. Минути само към оператори различни от тях. А ги бях питал 300 пъти към всички ли е?
- Подписвам договор за 1г. Обясняват, че по всяко време мога да мина на по-висока такса на някой промоционален план. Да, ама не. Трябва да ти остават не повече от 3 мес. от текущия договор.
- Единствения оператор, при който подписваш и нито надолу, нито нагоре 21мес.
- Питам за телевизия и tv+ пакет. "може ли договорът да е общ и ако ми спрете tv+ пакета да се прекрати автоматично и основния?" Отговор: "Разбира се, няма проблем". Писах официален мейл, за да съм сигурен, че е така. Отговор: "Не може!"
- Промоциите на Виваком. 5г виваком, големи промоции. Да, ама не. Старите клиенти да го ду.ат. Важи само за нови активации. За преподписване - НЕ. И така са им всички промоции. Подпишеш ли с тях, вече не ги интересуваш.
- Подписвам на вивафри. Обяснява ми се минути към всички, mb, супер изглеждаше. Да ама не. Минути само към оператори различни от тях. А ги бях питал 300 пъти към всички ли е?
- Подписвам договор за 1г. Обясняват, че по всяко време мога да мина на по-висока такса на някой промоционален план. Да, ама не. Трябва да ти остават не повече от 3 мес. от текущия договор.
- Единствения оператор, при който подписваш и нито надолу, нито нагоре 21мес.
- Питам за телевизия и tv+ пакет. "може ли договорът да е общ и ако ми спрете tv+ пакета да се прекрати автоматично и основния?" Отговор: "Разбира се, няма проблем". Писах официален мейл, за да съм сигурен, че е така. Отговор: "Не може!"
- Промоциите на Виваком. 5г виваком, големи промоции. Да, ама не. Старите клиенти да го ду.ат. Важи само за нови активации. За преподписване - НЕ. И така са им всички промоции. Подпишеш ли с тях, вече не ги интересуваш.