Prima Пролет
Не точно край със жабката ;-)
Все пак със жабката си говориш на ........0.09 или 0.12ст в жабката ;-)
Не си спомням точно колко беше, НО е по-тънко от М-тел.
М-тел е само към 5 номера, а жабката......., колкото се разрасне мрежата ;-)))))
Времето ще покаже, НО М-тел с тази оферта......., много не се противопоставят на тенденцията.
все пак усещам някаква договореност в нещата.
Мисля, че промените са БАЛАНСИРАНИ и УМЕРЕНИ - както и предвидими ;-)
Не си спомням точно колко беше, НО е по-тънко от М-тел.
М-тел е само към 5 номера, а жабката......., колкото се разрасне мрежата ;-)))))
Времето ще покаже, НО М-тел с тази оферта......., много не се противопоставят на тенденцията.
все пак усещам някаква договореност в нещата.
Мисля, че промените са БАЛАНСИРАНИ и УМЕРЕНИ - както и предвидими ;-)
Re: Prima Пролет
Stan*, не е точно така. При абонаментните планове за по 5 лв, плащаш тези 5 лв за определен брой минути към група номера, а разгорорите с всички останали си ги плащаш отделно. При тази услуга за 5 лв на месец имаш 15 мин към 5 М-тел номера и още 15 мин към всички други. Т.е. за хората, които говорят по-малко тази оферта си е супер и klen4o е прав.
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
Re: Не точно край със жабката ;-)
Но при М-Телската оферта ползваш пълната гама от услуги (като GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA, видео разговор, телевизия и други), докато при Фрог, услугите са силно ограничени.
Офертата е "УНИКАЛНА" тичам да си взема няколко карти ей сега на минутата, просто нямам търпение вече. Някой ако иска мога и на него да взема да не се редим всички на опашката....
Re: Faith
Хехехехе, ама и за тези 500 карти ще трябват и няколо слушалки ;-)
Няма да стигнат ръчичките за телефончетата ;-)))
Приятелю, мисля че офертата не е чак толкова добра.
Нека почакаме още не много.
Мисля, че в скоро време ни очакват "изненади" в посока ЗАТВАРЯНЕ НА МРЕЖИТЕ.
Примерно по една като БОНУСИ БЕЗКРАЙ (както на вивател) кам всеки от операторите ще е много ДОБРЕ.
Няма да стигнат ръчичките за телефончетата ;-)))
Приятелю, мисля че офертата не е чак толкова добра.
Нека почакаме още не много.
Мисля, че в скоро време ни очакват "изненади" в посока ЗАТВАРЯНЕ НА МРЕЖИТЕ.
Примерно по една като БОНУСИ БЕЗКРАЙ (както на вивател) кам всеки от операторите ще е много ДОБРЕ.
kkrasimir, донякъде съм съгласен с това, което казва klen4o и ти поддържаш. Офертата е добро предложение от гледна точка на съществуващите при мтел и както ти каза по-долу е индикатор за това, което носи като ефект преносимостта.
Сметките, които си посочил ги направих и аз. Това което имам предвид е, че това е един вид обвързване без договор. Ако искаш да ползваш тази преференциална цена, трябва на всеки 30 дни да зареждаш минимум 5 лв. А мисля, че значителна част от групата на "хората, които говорят по-малко" както се изрази klen4o, не си купуват ваучер всеки месец, а когато им възникне нужда или когато имат възможност да заделят от бюджета си средства за подобна услуга. А с тази оферта ще са принудени да го правят, ако наистина искат да им е по-изгодно.
За останалите, които тъй или иначе купуват 20 лв ваучер на месец или два, офертата е прилична, съпоставимо с досегашните предложения на Мтел.
Сметките, които си посочил ги направих и аз. Това което имам предвид е, че това е един вид обвързване без договор. Ако искаш да ползваш тази преференциална цена, трябва на всеки 30 дни да зареждаш минимум 5 лв. А мисля, че значителна част от групата на "хората, които говорят по-малко" както се изрази klen4o, не си купуват ваучер всеки месец, а когато им възникне нужда или когато имат възможност да заделят от бюджета си средства за подобна услуга. А с тази оферта ще са принудени да го правят, ако наистина искат да им е по-изгодно.
За останалите, които тъй или иначе купуват 20 лв ваучер на месец или два, офертата е прилична, съпоставимо с досегашните предложения на Мтел.
Нямаше да бъде зле, ако тези безплатни минути не бяха само за Семейство и приятели, а да се ползват към всички в мрежата на Мтел.....