Privileg TV3 2 SIM или краят на iPhone копията!

cursed_LIAR
Регистриран: 14 окт 2008, 15:46

Re: Privileg TV3 2 SIM или краят на iPhone копията!

Мнение от cursed_LIAR » 09 фев 2010, 11:13

Имам телефона вече от около 20-ина дни. Според мен за тези пари телефонът си струва. Засега се държи перфектно и нямам никакви проблеми. Качвам си джава игри без проблем. Виждам,че много хора питат за Скайп. Телефонът си има скайп. Поровете се и ще го намерите! Влизате В Java от там избирате Nimbuzz и сте там.
Недостатъци телефончето си има. Персонални мелодии за звънене могат да се слагат,но не повече от 5-толкова са свободните места отредени за случая. Не могат да се изтрият оригиналните мелодии,което важи за всички телефони,но тук е отредено твърде малко място за персонализиране. Камерата е зле. Не знам защо. Или оптиката е отвратителна,или матрицата не е 3МP,а телефона прави някаква обработка на снимакта за да я изкара с такъв размер. Иначе,цветовете на снимките са много добри,дори по-добри от тези на бившата ми Nokia e51. Някъде,четох,че са черно-бели. Не е вярно,но трябва да снимате на нощен режим,иначе снимките са тъмни.
Батерията не държи кой знае колко. Мисля,че капацитетът и не е повече от 3 дни,засега не съм успявал да я задържа толкова,тъй като постоянно го ръчкам и я хабя бързо. Но при нормална експлоатация мисля,че 3 дни ще изкарва.По-горе,прочетох,че слушалките били само за хендс фрий. и това не е вярно. Да,звукът не е от кой знае какво качество,но и сравнението,че ствали само за хендс фрий не са удачни. Попадал съм и на Nokia с подобно качество,че и по-лошо. Телевизорът-работи много добре,но яко харчи батерията. Надали на някой ще му потрябва да гледа с часове,но все пак...
Видеокамерата е под всякаква критика,за съжаление.Прочетох,че и WiFi е зле. И това не е вярно. Справя се не по-зле от на бившата ми както вече казах NOKIA E51.Недостатъкът,че няма ОС за мен е пълна шитня. Преди му се вързвах,но какво като няма ОС. Текстови файлове,чете,Джава игри могат да му се качват. Разни приложения май само не може. Не знам дали повечето от тези,които пишат ,че нямал ОС изобщо биха ползвали някоя от възможностите и,различна от тези,които въпросният телефон без ОС си поддържа.
Накратко,телефонът си има недостатъци,но аз лично го харесвам много повече от NOKIA E51,която си е доста висок клас телефон. Дисплеят си му е голям,WiFi-то му работи безпроблемно,снимките се ядват,Java могат да му се качват,телевизор има,тъч скрийна при ползване на интернет е изключително удобен. С две думи,за мен за тези пари телефонът е перфектен.

zan_schin
Регистриран: 09 май 2010, 12:34

Мнение от zan_schin » 09 май 2010, 12:38

Здравей!
Имам въпрос!
Могат ли да се прикачат снимки към телефонни номера, и ако е така - как става!?
И още един въпрос!
Как да прехвърля контактите ми, които са в Оутлока - на компа през кабела!?

bg007
Регистриран: 19 авг 2004, 02:11

Мнение от bg007 » 10 май 2010, 02:43

Тази китайска щайга без операционна система още ли се коментира?:D

mimi1964
Регистриран: 11 май 2010, 16:19

Мнение от mimi1964 » 11 май 2010, 16:31

кажете ми как да го отключа този привилег като не мога

ShinG0
Регистриран: 17 май 2005, 18:06

Мнение от ShinG0 » 12 май 2010, 10:57

Гледахте ли ревюто в ютуб на български език. :D
Пича вика: телефона се отключва подобно на iPhone, после, абе има една иконка за музикалният player, която се казва iPod, абе долу може да видите браузъра си в три шорткъта, което наподобява леко на iPhone...(woo)
Леко ли? Че това си е точно копие на iPhone-ския дизайн :X
От такива китайски боклуци се изприщвам (no)
Бях чел някъде, че камерите на тези телефони са всичките VGA, но софтуеърно снимката се уголемява до да речем както в този случай 3.2 Mpx, което е пълна шитня, защото ако аз разбера и се убедя в подобна истина не само ще завра телефона в **** на този дето ми го е продал, ами и ще намеря онези дръпнати очички и ще им запаля гаражите, където ги произвеждат (woo)

emo65
Регистриран: 30 яну 2006, 16:01

Мнение от emo65 » 12 май 2010, 11:24

Леле, колко си лош. И какво ти е виновен продавача. Да не го е правил той?

ShinG0
Регистриран: 17 май 2005, 18:06

Мнение от ShinG0 » 12 май 2010, 11:30

Нищо не ми е виновен, просто телефона предлага лъжлива функционалност и ако той я скрие от мене не заслужава добро отношение също, защото ще се чувствам излъган, а аз мразя да ме лъжат ;)
ПП: Естествено това няма да се случи, защото не бих си купил такъв телефон на първо време :D

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 13 май 2010, 10:38

[Quote]Бях чел някъде, че камерите на тези телефони са всичките VGA, но софтуеърно снимката се уголемява до да речем както в този случай 3.2 Mpx, което е пълна шитня, защото ако аз разбера и се убедя в подобна истина[/Quote]
Тази шмекерия много лесно се открива. Намираш място където да снимаш композиция с много детайли, като над земята да няма нищо по-близо от 15 метра, щракаш и после гледаш снимката на PC с просто увеличение (без филтър), т.е. не смарт-увеличение което прави blur (както Milestone), а това на Paint или Windows Photo Viewer. Гледаш дали има детайли, заемащи 1 пиксел ширина. Ръбовете трябва да са ярко разграничени попикселно.
Ако няма такива, а всичко е "плавно преливащо" през 3-4 реда пиксела - значи работата мирише. :P
Ето един пример долу (но за близка снимка) - как трябва да изглежда увеличението:

wsamu
Регистриран: 17 юли 2010, 23:34

Мнение от wsamu » 17 юли 2010, 23:36

Здравейте!
Искам да си взема някакъв телефон с тъч до 350лв. за предпочитане е с WIFI , но не е нужно да е дуал сим...и се чудя да ли да си взема PRIVILEG TV3 WIFI

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 17 юли 2010, 23:47

Вземи си WIFI TV3 PRIVILEG не PRIVILEG TV3 WIFI :P

Отговори