Privileg TV3 2 SIM или краят на iPhone копията!

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Re: С какви негативи в телефона се сблъсках

Мнение от РПГ - Sage » 07 окт 2010, 19:01

[Quote][B]батерията[/B] държи много малко. Пуснете ли ТВ - ще изкара не повече от 45-50 мин. Аз [u]купих и [B]трета[/B] ([B]освен двете[/B] в комплекта)[/u], за да имам възможността да ползвам телефона нормално.[/Quote](woo)
Абе не, че някога съм мислил да си вземам китайска бракма за телефон, ама това ме тръшна просто... ама какво се чудя - този тип модели целят раздуване на спецификацията за сметка на реалното качество, функционалност и надеждност. (no)

vyyk
Регистриран: 21 ное 2010, 18:41

Re: Privileg TV3 2 SIM или краят на iPhone копията!

Мнение от vyyk » 21 ное 2010, 19:00

Имам телефона от година.Добри впечатления от него имам но няколко лоши ме издразниха.Имаше софтуерен проблем но ми го смениха ....изгоряла антена ...лош обхват,поради това не се чуваше.филми телевизия всичко е много добре.Дори и филми за нокиа,но насичаше.Батериите не ми харесаха като издръжливост ...48 часа като нови.Интернета му е по добър от нокиа с6 /по бърз/ нищо че е без операционна с-ма.Игрите си тръгват и то добре на цял екран не като на нокия с6 на половина.не можах да намеря флаш плеар.Програми за скаип инсталирах но не са стабилни/само за писане/ и не винаги тръгват.WIFI е слабо сравнение с други,но върши работа.Двете сим не работят едновременно поне при мен.Не можах нито една ел книга да кача и прочета/проблема може да съм аз/Когато говориш често вклч меню за високоговоряща или запис ,задържане на разговор с ухото-твърдят че е софт проблем,смениха го с чисто нов но и тои го прави.Сега е на ремонт заради батериите.Дадоха ми привилег Х6 ...много добър!това еее!

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Мнение от Parmenion » 22 ное 2010, 02:08

Охх... по-горния пост ме срази. Не знам от къде да започна...

engadget
Регистриран: 17 мар 2010, 16:01

Мнение от engadget » 22 ное 2010, 02:35

[Quote]Охх... по-горния пост ме срази. Не знам от къде да започна...[/Quote]OMG (woo) lol
P.S Не знам защо изобщо си губите времето с тези китайски дървета :|

Отговори