[Quote][B]батерията[/B] държи много малко. Пуснете ли ТВ - ще изкара не повече от 45-50 мин. Аз [u]купих и [B]трета[/B] ([B]освен двете[/B] в комплекта)[/u], за да имам възможността да ползвам телефона нормално.[/Quote](woo)
Абе не, че някога съм мислил да си вземам китайска бракма за телефон, ама това ме тръшна просто... ама какво се чудя - този тип модели целят раздуване на спецификацията за сметка на реалното качество, функционалност и надеждност. (no)
Privileg TV3 2 SIM или краят на iPhone копията!
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: Privileg TV3 2 SIM или краят на iPhone копията!
Имам телефона от година.Добри впечатления от него имам но няколко лоши ме издразниха.Имаше софтуерен проблем но ми го смениха ....изгоряла антена ...лош обхват,поради това не се чуваше.филми телевизия всичко е много добре.Дори и филми за нокиа,но насичаше.Батериите не ми харесаха като издръжливост ...48 часа като нови.Интернета му е по добър от нокиа с6 /по бърз/ нищо че е без операционна с-ма.Игрите си тръгват и то добре на цял екран не като на нокия с6 на половина.не можах да намеря флаш плеар.Програми за скаип инсталирах но не са стабилни/само за писане/ и не винаги тръгват.WIFI е слабо сравнение с други,но върши работа.Двете сим не работят едновременно поне при мен.Не можах нито една ел книга да кача и прочета/проблема може да съм аз/Когато говориш често вклч меню за високоговоряща или запис ,задържане на разговор с ухото-твърдят че е софт проблем,смениха го с чисто нов но и тои го прави.Сега е на ремонт заради батериите.Дадоха ми привилег Х6 ...много добър!това еее!
Охх... по-горния пост ме срази. Не знам от къде да започна...
[Quote]Охх... по-горния пост ме срази. Не знам от къде да започна...[/Quote]OMG (woo) lol
P.S Не знам защо изобщо си губите времето с тези китайски дървета :|
P.S Не знам защо изобщо си губите времето с тези китайски дървета :|