Проблем с преносимостта от VIVACOM
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Проблем с преносимостта от VIVACOM
Пичове,
За съжаление и аз станах жертва на бюрокрацията и от 3 месеца се опитвам да пренеса фиксиран номер от VIVACOM към друг оператор, ама удрям на камък и чувам всякакви оправдания защо не мога да си пренеса номера. Дайте някакъв акъл - да ги съдя ли?
Това е за служебен телефон.
Отделен е случая, че вече 1 година в къщи плащам месечна такса за стационарен телефон, който няма сигнал и никой не идва да го оправи след около 10 обаждания....
За съжаление и аз станах жертва на бюрокрацията и от 3 месеца се опитвам да пренеса фиксиран номер от VIVACOM към друг оператор, ама удрям на камък и чувам всякакви оправдания защо не мога да си пренеса номера. Дайте някакъв акъл - да ги съдя ли?
Това е за служебен телефон.
Отделен е случая, че вече 1 година в къщи плащам месечна такса за стационарен телефон, който няма сигнал и никой не идва да го оправи след около 10 обаждания....
Re: Проблем с преносимостта от VIVACOM
Публикувай новина за проблема си, подобно на случая с космо, от предното изложение.
После се разходи до КЗП и КРС и виж какво може да свършиш и отговорите им ги публикувай също.
После се разходи до КЗП и КРС и виж какво може да свършиш и отговорите им ги публикувай също.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Да бе, ама защо всеки път така трябва да се решават проблемите? Като дойде ден за плащане обаче нямат грешка. Не че не съм доволен от техните услуги, напротив- много съм доволен. Искам да си пренеса номера, защото минах на SIP централа, а те не искат за 1 номер да пуснат SIP...
[Quote]Да бе, ама защо всеки път така трябва да се решават проблемите?[/Quote]
Огледай се в каква държава живеем. Обществото не съществува, предимно са ходещи немъртви същества. Без публична излагация, промяна няма да има. Примери много - пресни още от бТВ, когато дадоха репортажа за надписаната сметка на мобилтел и оправянето и за часове!
Огледай се в каква държава живеем. Обществото не съществува, предимно са ходещи немъртви същества. Без публична излагация, промяна няма да има. Примери много - пресни още от бТВ, когато дадоха репортажа за надписаната сметка на мобилтел и оправянето и за часове!
[Quote]...защо всеки път така трябва да се решават проблемите?[/Quote]
E, ти поне можеш по този начин, какво да кажат хората нямащи влияние в публичното пространство? Разлай кучетата и наблюдателите на форума от БТК ще реагират.
П.П Радвам се, че отдавна прекъснах отношенията си с този оператор!
E, ти поне можеш по този начин, какво да кажат хората нямащи влияние в публичното пространство? Разлай кучетата и наблюдателите на форума от БТК ще реагират.
П.П Радвам се, че отдавна прекъснах отношенията си с този оператор!
Виваком за мен отдавна не съществуват. Последни се появиха, но първи почнаха да се излагат жестоко пред клиентите си!!!
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/02/15/1043764_specialna_priemna_shte_raboti_za_jalbi_sreshtu/?ref=miniurl
-
- Регистриран: 07 фев 2011, 15:16
Да. За жалост и виваком като повечто компании, които влизат у нас. Първоначално съблюдават европейските принципи и норми на работа и след най-много година започват с евтините балкански номера. Най-много ме потриса този тъй наречен "дистанционен договор:/
Мишо,подозирам,че това с преносимостта на стационарен номер при Виваком не е просто бюрокрация,а някаква политика по незнайни за мен причини.Септември в края на срока на договора ми пробвах и аз да го прехвърля,но въпреки усилията-мои и отзивчиви служители на приемащия оператор не се получи.Когато ги търсех всеки път даваха някакви безсмислени отговори и дори не проявиха интерес да си приберат 2 модема за интернет,които бях получил за ползване.Може би пък го правят напук за отмъщение към напускащите:|
А може и да има някаква друга неясна причина да са толкова упорити в нежеланието си за пренос на номера.
А може и да има някаква друга неясна причина да са толкова упорити в нежеланието си за пренос на номера.
[Quote]политика по незнайни за мен причини[/Quote]
Загуби ли фиксираните, БТК умира. Как тогава няма да възпрепятства преносимостта с всички средства?
Загуби ли фиксираните, БТК умира. Как тогава няма да възпрепятства преносимостта с всички средства?