problemna karta na vivatel
problemna karta na vivatel
zdraveite na vsichki imam problem s karta na vivatel abonat sum ot okolo godina na tozi operator i imam 2 karti na dogovor kum tqh ednata mi e vinagi vkluchena a drugata q izpolzvam samo pri ekstremni sluchai:) predi okolo mesec mi se naloji da izpolzvam "oborotnata karta" no kogato q postavih v aparata si mi izpisa postavete sim obadih se na operator sled izvurshena proverka mi suobshtiha che kartata e defektirala i se nalaga da se podnovi s nova no ne mina i polovin mesec i dnes mi se naloji otnovo da q polzvam i se okaza che kartata e otnovo blokirana i trqbva da se podnovi vuprosat mi e nqkoi drug imal li e podobni problemi ili az sum nai golemiq karuk?:)
Re: problemna karta na vivatel
Нормално като вадиш картите и ги носиш я в портмонета или джобове те се пречупват угъват и така става .И аз съм имал същия проблем .Обади се на оператор вивател сменят картите ще ти я донесът до вратата:).Ама за по сигорно кажи че си я изгубил .:)
prav si kartata si q nosq v portofela no v nego nosq i dve karti na mtel ot okolo godina a s tqh zashto nqmam takuv problem?:) kogato razgovarqh s operator nai naglo mi obqsni che problema nai veroqtno se dalji na tova che kartata ne e izpolzvana otdavna i se ochakva che tozi problem pak shte se poqvi :)
Просто така се е случило да си я претиснал или огънал по определен начин .Аз имах такъв проблем с глобулска карта .Просто лош късмет :)
kartata e absolutno nepokutnata i v kraina smetka q poluchih predi nqma sedmica
Не се притеснявай, за 1 месец ми се случва два пъти.. Само че дето вече съм бясна, щото съм и на бизнес абонамент и ми провалят и ангажиментите, и ми губят и времето - по 5 дни съм без телефон, докато ми донесат картата. Смятам да подам жалба срещу масовите им дефектни карти! А на това отгоре ми обявиха, че моят телефон - Самсунг, давал проблеми с техните карти! А аз им казах - когато ми подарите нов, тогава ще го сменя!
Здравей! С една дума казано, СИМ картите на оператора не са качествени - нормално, така ще е, като се използват най-евтините неща;) На всички, които имат технически проблем с картите, направо като се свързвате с оператор, не се обяснявайте с проблема, а направо си кажете, че ще си изгубили картата, така ще спестите някой друг ден чакане, а резултата ще е същия:)
Така значи и из имам една карта на Вивател която я ползвам от около 1 година!Не съм я местил в други телефони,но преди около 3седмици започна да ми се губи мрежата постоянно!Пробвах я в 3-4 телефона и все така,ту има мрежа ту няма!Ще се обадя на оператора да видим какво ще направят!