Продължаване на договор при запазване на условията и цената

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Продължаване на договор при запазване на условията и цената

Мнение от Ванката » 07 юли 2017, 17:44

Услугата Мобикс е фиксирана по клетка/адрес, където се ползва и всяка промяна струва пари, или ограничаване ползването и от оператора.

[Quote]7.2. Преместване на адреса, на който се ползва Услугата
Адресът за ползване на услугата може да бъде променен по желание на абоната, като VIVACOM има право да ограничи броя премествания за определен период. Такова ограничение ще бъде обявено в условията на съответната тарифа и/или в индивидуалния договор за услугата. При липса на покритие на мрежата на VIVACOM на избрания от абоната нов адрес, абонатът има право да продължи да ползва услугата на адреса за ползване, заявен в договора, или друг избран от него адрес. Правилата на т. 1.3 и 8.6.9 от тези общи условия не се прилагат при липса на покритие на адрес, различен от посочения в договора адрес за ползване на услугата.
За преместване на услугата се дължи еднократна цена, според Спецификация на VIVACOM MOBIX LTE услугите и ценова листа.[/Quote]

Може да предлагат повече нет, но условията за ползването му не ми допадат.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Продължаване на договор при запазване на условията и цената

Мнение от Мilen » 07 юли 2017, 17:46

Според мен сте избързал да спрете картата, трябваше да изчакате един месец след изтичане на договора да видите какво ще стане.

Специално при Виваком неофициално след изтичане на срока на договора, оставате безсрочно на същите условия и цена(промоционални), докато не подпишете на нещо друго или спрете картата. Инфото е от мой познат, който беше на онези планове с цена 100 лв., намалена на 30 лв. Хората се ядосвали , като получат сметка 100 лв. и хвърляли картата и отивали в друг оператор. Затова Вива неофициално е предприела подобен ход.

Не мога да се ангажирам дали това важи за всички планове и възможни комбинации!

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Продължаване на договор при запазване на условията и цената

Мнение от PoceH_BS » 07 юли 2017, 17:53

[Quote]Ако някой има какво да каже по темата да го направи. Ако някой го е направил - да сподели опит.[/Quote]

Конкретно за Виваком, ако преподписваш на същия план единственото от което може да се възползваш е 50% намаление за 6 месеца при 24 месечен договор. Всички останали "екстри" които си имал "промоционално" се тарифират на стандартна такса. Не му слушай на Миленчо глупостите породени от "мокрите" му мечти нощно време... ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Продължаване на договор при запазване на условията и цената

Мнение от PoceH_BS » 07 юли 2017, 17:57

[Quote]Може да предлагат повече нет, но условията за ползването му не ми допадат.[/Quote]

Нека някой да пусне спеедтестове и още повече няма да ти допада... ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

modem
Регистриран: 23 окт 2006, 13:32

Re: Re: Продължаване на договор при запазване на условията и цената

Мнение от modem » 07 юли 2017, 18:04

От мтел ми звъннаха за интернета. Бях договорил мн добри условия на близу преди 1.5 година. Предлагаха ми оферти, които отказах и оператора мн се зарадва като попитах дали не може при същите условия. Прати ми анекс съм договора за още 1 година (изтичащия договор беше 18 месеца).

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Мнение от sgs_maniak » 07 юли 2017, 19:10

При мтел може .
По телефона . В магазин не става .
Преди няколко месеца аз за майката на един приятел звъннах от нейния телефон на звездата казах че този номер е в последните три месеца от договора помолих да ни свържат с отдел лоялни клиенти искаме да преподпише на същите условия и цени - неограничени към моб и ст и 5 гб нет за 21 лв . Пратиха и по куриер документи . Писал съм в темата за скритите планове . Ти не се обиждай но и ще напомня както е отбелязал един колега добре е преди да изтече крайния срок на договор . Искрено се надявам този форум да е полезен а не спорове андроид срещу епъл .
Късмет колеги .

pipchi
Регистриран: 31 мар 2016, 19:23

Мнение от pipchi » 07 юли 2017, 19:23

Питането ми е за всякакви мобилни услуги , на всички оператори . Моят казус е приключен отдавна /Теленор,25000 мб/. Става въпрос за хората с изтичащи договори,които са доволни от цена/условия и се принуждават да ги променят/в повечето случаи в негативна посока/. Имам още една карта до края на септември 3000 мб/ 7.90 ,нея може да я пробвам на безсрочен. Още повече ,че скоростта се ограничава на 128 кб/с .Нищо чудно тогава да се молим за такива планове....както е тръгнало...

Значи имаме новина - при Мтел ,който е доволен да звъни на лоялни и да иска продължаване на договора!

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Продължаване на договор при запазване на условията и цената

Мнение от Ванката » 07 юли 2017, 19:55

При Виваком обаче ако ползваш някакви отстъпки, при преподписването на същия план вече не важат и таксата се вдига. Дали ще е преди или след изтичането на договора няма значение кога ще преподпишеш, понеже този план вече няма да съществува, а ползваш отстъпки от пакетите. Така моя промо план Смарт Л става от 24 лева с отстъпките при пакетите на 36 лева.
Samsung GALAXY S22 Ultra

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Re: Re: Re: Re: Re: Продължаване на договор при запазване на условията и цената

Мнение от sgs_maniak » 07 юли 2017, 19:58

Колега говоря за преди няколко месеца мтл . Към днешна дата не знам . Заради този роуминг не знам дали все още удължават .

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Мнение от algor » 07 юли 2017, 20:29

Аз се извинявам за написаното и ще поясня:

Аз преподписвах 6-7 години един план, който го нямаше от 7-ия месец на пускането му, но се оказа, че не са ми създавали проблеми, тъй като не съм имал отстъпки и в случая мога да го преподписвам и 20 години, ако искам.
Когато даден план го няма, самата система не позволява да се начислят отстъпки и поради тази причина може да се преподпише (както се каза и по-горе), но без отстъпки и на по-висока цена.

Това е кратко, точно и ясно.

Извинявам се още веднъж за подвеждането, но беше неволно и не съм го направил нарочно!
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Отговори