Променено е звученето на сигнал “Свободно” при набиране на абонати от Мтел
Променено е звученето на сигнал “Свободно” при набиране на абонати от Мтел
От няколко дена когато набирам абонати на Мтел сигнала свободно е различен, звъни някак си международно.
[u]http://pronewsdobrich.bg/2018/03/13/променено-е-звученето-на-сигнал-свобо/[/u]
[u]http://pronewsdobrich.bg/2018/03/13/променено-е-звученето-на-сигнал-свобо/[/u]
Re: Променено е звученето на сигнал “Свободно” при набиране на абонати от Мтел
Сигнала е все едно съм във Великобритания. Това е явно на Nokia.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Променено е звученето на сигнал “Свободно” при набиране на абонати от Мтел
И при мен има промяна, но само към някои номера.
Re: Re: Re: Променено е звученето на сигнал “Свободно” при набиране на абонати от Мтел
При мен от 3 - 4 дни насам го чувам новият сигнал, но вчера ми направи впечатление, че не навсякъде е променено, защото звънях на един номер (знам къде живее) там си даваше старият сигнал, а когато беше към централната част даваше новият сигнал. Става въпрос за Шумен.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Променено е звученето на сигнал “Свободно” при набиране на абонати от Мтел
И на мен ми казват че като ми звънят сигнала бил някакъв различен.На боб съм.
Re: Re: Re: Re: Променено е звученето на сигнал “Свободно” при набиране на абонати от Мтел
От Мтел поясниха че ще става поетапно, първо в североизточна България като първоначално сигнала ще е 50/50 новия и стария.
Re: Re: Re: Re: Re: Променено е звученето на сигнал “Свободно” при набиране на абонати от Мтел
Преди няколко дни имаха проблем с обхвата и батерията падаше много бързо. После се промени сигнала свободно, все едно звъня през voip
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Променено е звученето на сигнал “Свободно” при набиране на абонати от Мтел
Ми то до голяма степен обажданията са си по VOIP технология при операторите, особено международните.
Re: Re: Re: Re: Re: Променено е звученето на сигнал “Свободно” при набиране на абонати от Мтел
При мен сигналът си е все още старият.В София съм.
Re: Променено е звученето на сигнал “Свободно” при набиране на абонати от Мтел
“Мтел започна да променя звученето на сигнала свободно при набиране, като това е част от непрекъснатите ни действия във връзка с подобряване и модернизация на мрежата ни. Промяната ще става поетапно, като първо новият сигнал ще се чува само, когато се избират клиенти, които се намират в Източна България в регионите на Варна, Добрич, Бургас и Шумен.”
Какво точно подобряват не знам!? Ама този сигнал звучи по-скоро като 'заето' , а не като 'свободно', даже се чудих какво се случва. :D :S
Какво точно подобряват не знам!? Ама този сигнал звучи по-скоро като 'заето' , а не като 'свободно', даже се чудих какво се случва. :D :S