Промени в някои от трафините планове на М-Тел

блeкб(Ъ)ри
Регистриран: 31 май 2007, 06:34

Re: Промени в някои от трафините планове на М-Тел

Мнение от блeкб(Ъ)ри » 17 ное 2011, 19:09

И защо са неуместни. Би ли обяснил?

Факт е, че субсидиите на телефоните от операторите в БГ са псевдо такива. И като ми вадите аргументи колко било скъпо да се внесе нещо си - знам със сигурност, че големите оператори - в това число цялата група Телеком АУстрия договаря доставките in bulk. Та питам щом могат в Австрия да субсидират последен модел смартфон (изключая айфон) за 1 ЕВРО!!! на тарифа в пъти по-щедра от аналогичната и в България защо ама искам кокретно защо българските потребители са лишени от такъв тип оферти?

Нали сме в ЕС - единен пазар дъра бъра. Защо да не сравняваме. Нима нямаме това право?

А смешките за гаранцията на айфоните си ги запазете. Купуваш си от официалния сайт на Епъл на свободна продажба + добавка Епъл Кеър за 99 зелени и обслужването е WORLDWIDE. Даже предплатени стикери на Федекс пращат. И пак е по-евтино от да вземеш от Ментел с най-високия план.

---

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 17 ное 2011, 19:16

[Quote]като качество и цени в България сме доста напред и задминаваме доста силно развити икономики.[/Quote](woo)(woo)(woo)(woo)(woo)
asenna5 недей тъй бре човек:D що объркаш всички икономисти в ЕС:D единствено моб. интернет в БГ е по напред от западняците,точно като качество на гласови услуги и обслужване сме далеч(може би мтел преди срива най се доближаваше)
[Quote]Посочи ми това течение в икономическите науки, което казва че ценообразуването трябва да се обвърже с покупателната способност на населението.[/Quote](woo)(woo)(woo)(woo)(woo)
trend® еми след туй изказване просто нямам думи:X
Пак ви казвам,щом аз човек който се занимава със съвсем различни неща мога да осигуря количество от търсената стока на такава цена,то остава заключението,че отговорните другари в нашие КОоператори или са некадърни или си въртят далавера за своя сметка;) Крейзито ще ме разбере след един наш разговор далаверките на някои хора секнаха:) Спирам да пиша в тази тема защото се убеждавам,че и трита са един дол дренки.Да вярно е,че на нито един не пише в логото "социални грижи",но няма развитие щом няма реална конкуренция

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 17 ное 2011, 19:33

Извини ме май френд, но да водиш подобна позиция или трябва да си абсолютен невежа или просто си затънал до кръста в ла*ната на родната мафия, разбирайте родната милиция :) В България всеки е дошъл да върти мръсен бизнес, извратен бизнес. И престанете да защитавате корпорациите, противни ми капиталисти. Водите олигархичен модел на мислене.

Бегай сега за некви дъвки.

Отговори