Промени в някои от трафините планове на М-Тел
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Промени в някои от трафините планове на М-Тел
Днес в списанието забелязах промяна в някои от тарифните планове, а именно M-tel Active, M-Tel Select и M-Tel Surf&Talk
При Актив има нова тарифа "старт" за 9,90- 100 промоционални национални минути.
При тарифата от 19,90 минутите са увеличени на 200
При тарифа 29,90 минутите за нац.разговори са 400
Има и още една нова тарифа МАКС за 59,90 1000 нац,минути.
При М-тел селект има намаляване на месечните такси, съответно на 9,90., 19,90 и 39,90
При М-тел сърф енд толк.(промяната,която най-много ми хареса)
Месечна такса 12,90- 150 мин. към мрежата на М-тел
19,90-500 мин. към мрежата на М-тел
25,90-1000 мин. към мрежата на М-тел и 30 национални мин.
Останалите тарифи са същите. Не виждам и надпис кои минути се изразходвам първоначално.
Но нека Крейзи да даде малко разяснение за тарифите. :)
При Актив има нова тарифа "старт" за 9,90- 100 промоционални национални минути.
При тарифата от 19,90 минутите са увеличени на 200
При тарифа 29,90 минутите за нац.разговори са 400
Има и още една нова тарифа МАКС за 59,90 1000 нац,минути.
При М-тел селект има намаляване на месечните такси, съответно на 9,90., 19,90 и 39,90
При М-тел сърф енд толк.(промяната,която най-много ми хареса)
Месечна такса 12,90- 150 мин. към мрежата на М-тел
19,90-500 мин. към мрежата на М-тел
25,90-1000 мин. към мрежата на М-тел и 30 национални мин.
Останалите тарифи са същите. Не виждам и надпис кои минути се изразходвам първоначално.
Но нека Крейзи да даде малко разяснение за тарифите. :)
Re: Промени в някои от трафините планове на М-Тел
На Crazy-то му свърши работното време :P
Утру чакай отговор.Обаче сега погледнах да видя за какво иде реч и парадоксално след като се изказах негативно се надявам да се състои дългоочакваната положителна промяна в Сърф енд Толк.Тоест минутите да се отчитат паралелно,а не последователно и като че ли ще стане.(woo)
Защото в списанието се говори за [Quote]Включени минути към други национални мрежи[/Quote].
Утру чакай отговор.Обаче сега погледнах да видя за какво иде реч и парадоксално след като се изказах негативно се надявам да се състои дългоочакваната положителна промяна в Сърф енд Толк.Тоест минутите да се отчитат паралелно,а не последователно и като че ли ще стане.(woo)
Защото в списанието се говори за [Quote]Включени минути към други национални мрежи[/Quote].
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
http://www.mtel.bg/magazine/november-2011/index.html
Минутите в Актив вече важат и към Зона 1.
Минутите в Актив вече важат и към Зона 1.
Силно, силно..:) (yes)
Силно не бих казал, Глобул имат Web and talk extra с 1500 в оператора и 30 национални от една година поне. А и таксата им е с 1 лев по-ниска. Така че не кой знае колко силно, по-скоро бих казал, че им трябваше една година на уж най-силния оператор да изкара планове, аналогочни с тези на конкуренцията. Ако трябва за в бъдеще да ги чакаме по една година, за да изкарват конкурентни планове незнам...силно щеше да е ако са по-добри от останалите, а не същите+забавяне от година. :)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]На Crazy-то му свърши работното време
[/Quote] Да, и за жалост има бан на Ip вкъщи и няма как да пише...
Относно тарифите, не съм сигурен дал иса стартирали още. Ще пиша когато имам сигурна информация.
Пък вие си дайте мнението, според мен има добри решения.
[/Quote] Да, и за жалост има бан на Ip вкъщи и няма как да пише...
Относно тарифите, не съм сигурен дал иса стартирали още. Ще пиша когато имам сигурна информация.
Пък вие си дайте мнението, според мен има добри решения.
Плановете влизат в сила от 21 ноември.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
@Крейзи, защо не предложиш на твоя работодател първото нещо, което да направи е абонаментните планове освен за две да станат и за една година + телефон в кеш или на лизинг? Второ разкодирането на апаратите след изтичането на договора да се ускори, а не 24 часа да се чака!!!Иначе дори и в този си вид т.п. не са по изгодни от тези на глобул, но все е некво начало.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Много по-интересният въпрос е какво правим с настоящите абонати. Кога ще отпадне това кретенско ограничение да се сменя ТП макс. 3 месеца преди изтичане на договора. Не говоря за преминаване от Surf&Talk XL на Comfort 100, а за ползване на новите условия на съответния план от заварените клиенти. както направиха да речем Виваком с Net&Call абонатите при пускането на неограничения нет.
Аз примерно още си вися на по-предните условия на Surf&Talk L и поне 5 пъти съм получавал категоричен отказ да ми ги променят на новите без да ми натресат автоматично нов двугодишен договор! Това си е чиста идиотия, която успя да ме раздразни в максимална степен.
Аз примерно още си вися на по-предните условия на Surf&Talk L и поне 5 пъти съм получавал категоричен отказ да ми ги променят на новите без да ми натресат автоматично нов двугодишен договор! Това си е чиста идиотия, която успя да ме раздразни в максимална степен.