[Quote]Това което аз искам са реални цени, реални договори, реално потребление. Отчитане на секундата. Толкова ли е трудно?[/Quote]Писал съм вече по въпроса. Всичко е статистически и бизнес анализ. Т.нар. Business Intelligence. Измислят се гъвкави и хлъзгави схеми и логика на системата към действията и потреблението на клиента. Трябва да се постигне максимално висок коефициент на отношение между възприятието за изгодност и атрактивност у клиента към средностатистическия приход, който той носи. Простичко казано - колкото може по-доволен и с по-отръскани джобове клиент.
Свалят ти цена на минута, но вдигат минимално време за отчитане. Дават ти суперяки нац. пакети, но ти отрязват всички вратички да си говориш евтино с най-редовните събеседници (от същата карта). Дават ти 2000 минути, но само до 3 или 5 номера, а всички останали 10 млн. номера (5 в М-Тел) си ги плащаш като поп. Има и вариант с цели 12 бр. в СиП, но тази "щедрост" ви струва 10 лв. на месец (!?)
Промени в ТП Комфорт.
-
- Регистриран: 09 юли 2010, 08:56
Re: Промени в ТП Комфорт.
То това ясно, но защо трябва да е така? Не може ли да ми предложат точно това от което имам нужда? Все трябва да ме ограничават по някакъв начин. Гнусно е просто. Не може ли и двете страни да сме доволни?
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
еми мтел както за 30лв сега са дали 300 национални минути предполагам ,че за 40 ще се навият + тях още 1000 към 10 номера и за още 10 примерно гигбагайт или два мобилен интернет.и се получава всичко ,което би искал човек национални минути,минути към номрата,с които говори най-много и интернет.но дали си навит да даваш 50лв това е въпроса.за 5-10-15лв не става номера.
друг е въпроса защо не пуснат такъв план.нека е 50лв,които иска ще го ползва..и да не се навият много хора хляб не иска,колкото толкова.важното е да го има.
друг е въпроса защо не пуснат такъв план.нека е 50лв,които иска ще го ползва..и да не се навият много хора хляб не иска,колкото толкова.важното е да го има.
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
[Quote]Ако го направят, нямат да имат финансиране на никакви телефони, тъй като няма как да си гарантират мин. месечен приход от теб. С такова условие би ли се съгласил? [/Quote]
Аз съм ТВЪРДО ЗА! Не желая никакво финансиране на телефони. Нека да имам тази опция. Така или иначе си купувам телефоните от други места винаги.
Ще си го гарантират като говоря.
---
Аз съм ТВЪРДО ЗА! Не желая никакво финансиране на телефони. Нека да имам тази опция. Така или иначе си купувам телефоните от други места винаги.
Ще си го гарантират като говоря.
---
-
Е да ама колко са фирмите с толкова карти. Най-големия процент абонати са частните лица. М-Тел като ви дава на супер-големите фирми такива карти разчитат на входящия трафик и приход от терминиране. А вашата оферта звучи меко казано скромна на фона на:
Vodafone Hellas
Enterprise Unlimited (за клиенти с над 200 карти)
10 EUR/mo на всеки 5 карти (демек 2 EUR/карта)
1500 мин до Водафон Хеллас + фиксирани в цяла гърция + зона 1
0.08 Е/мин до Космоте + Уинд
0.03 Е/мин до фиксирани (в Гърция фиксираните са много и се ползват яко. там за банкова сметка, сметка за ток, за кредитна карта за всичко искат фиксиран номер. всеки има - в офис и в дома)
Корпоративна група - неограничено до 5000 мин след това 0.01 Е/мин към мобилните номера в групата + стационарните номера на компанията (макс 16 номера може да са на друг оператор)
Международни зона 1 - 0.06 Е/мин
Международна зона 2 - 0.12 Е/мин
Международна зона 3 - 0.25 Е/мин
+ безплатен входящ роуминг в над 60 държави срещу 10 Е еднократно за активация
+ и най-интересното: 7% кеш-бек от терминираните минути в корпоративните карти
---
Vodafone Hellas
Enterprise Unlimited (за клиенти с над 200 карти)
10 EUR/mo на всеки 5 карти (демек 2 EUR/карта)
1500 мин до Водафон Хеллас + фиксирани в цяла гърция + зона 1
0.08 Е/мин до Космоте + Уинд
0.03 Е/мин до фиксирани (в Гърция фиксираните са много и се ползват яко. там за банкова сметка, сметка за ток, за кредитна карта за всичко искат фиксиран номер. всеки има - в офис и в дома)
Корпоративна група - неограничено до 5000 мин след това 0.01 Е/мин към мобилните номера в групата + стационарните номера на компанията (макс 16 номера може да са на друг оператор)
Международни зона 1 - 0.06 Е/мин
Международна зона 2 - 0.12 Е/мин
Международна зона 3 - 0.25 Е/мин
+ безплатен входящ роуминг в над 60 държави срещу 10 Е еднократно за активация
+ и най-интересното: 7% кеш-бек от терминираните минути в корпоративните карти
---
Да бе, пич, така е... Но ние сме в БГ. В Иран цената на 1 л бензин е 10 ст... Защо никой не мрънка срещу цената на бензина?
[Quote]Защо М-тел не направят първата крачка и не вкарат нов тарифен план без месечна такса с реални цени за реалното потребление? Не такси от 30 лева с по 3-4 звездички отдолу и няколко ограничения?[/Quote]
..И сигурно безплатен телефон или нетбук ще искаш..- а как да ти бъде субсидирана цената по този начин !?!?
Освен това описаното от теб си е предплатена карта - разгледай при-пейд плановете на Мтел..
ПП/ Най-добрата алтернатива на при-пейд плановете, които са със същият принцип са ФИТ плановете на Мтел..- реални цени на реално потребление, където ти решаваш къде и как да изразходваш премията си..
..И сигурно безплатен телефон или нетбук ще искаш..- а как да ти бъде субсидирана цената по този начин !?!?
Освен това описаното от теб си е предплатена карта - разгледай при-пейд плановете на Мтел..
ПП/ Най-добрата алтернатива на при-пейд плановете, които са със същият принцип са ФИТ плановете на Мтел..- реални цени на реално потребление, където ти решаваш къде и как да изразходваш премията си..
-
[Quote]Да бе, пич, така е... Но ние сме в БГ. В Иран цената на 1 л бензин е 10 ст... Защо никой не мрънка срещу цената на бензина?[/Quote]
В Гърция ако не ползваш субсидия за телефон ти дават междъ 20 и 50% отстъпка от месечната такса - и трите оператора.
А за бензина не си прав, че не мрънкам. В Ирак обаче вече плащат солено за бензина. Благодарение на алчните Чичосамови корпорации със стотици миларди чиста печалба годишно.
---
В Гърция ако не ползваш субсидия за телефон ти дават междъ 20 и 50% отстъпка от месечната такса - и трите оператора.
А за бензина не си прав, че не мрънкам. В Ирак обаче вече плащат солено за бензина. Благодарение на алчните Чичосамови корпорации със стотици миларди чиста печалба годишно.
---